Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? (én már nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (én már nem tudom merre hány méter. :S)

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó,hogy van egy barátom másfél hónapja.(:

Van egy pár közös barátunk is,ami szép és jó.

Azonban az egyik barát furcsa dolgot kért tőle..

Történetesen nagyon tetszett neki egy lány,de a lánynak nem tetszett,legalábbis nem úgy állt a dologhoz,mint azt a fiú szerette volna(a pasi a közös barát)

Ezért megkérte a barátomat ,hogy beszélgessen a lánnyal,és derítsen ki minél több mindent,és csináljon úgy mintha udvarolna.:S

Megkérdezték mit szólnék hozzá?

Hát ugyan mit szólnék..udvarolnia kell egy másik lánynak ráadásul úgy,hogy tudok róla..

Bár tudom,hogy ha nem mondja el akkor az esne rosszul,de nem tehetek róla.

Ti mit tennétek a helyemben?

Ja igen..majdnem kihagytam..

Előttem nagyon tetszett neki egy évfolyamtársam,de a lánynak nem tetszett..csúnyán elküldte többször is.

Most ha meg kimegyek a szünetre ,akkor azt látom,hogy a csaj már ott serte-pertél körülötte.(a lányt ismerem közelről)

Szerintetek?

16/L

2010. nov. 20. 21:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

javítok*

a közös barátnak tetszett egy lány,de a lány ezt nem viszonozta

2010. nov. 20. 21:29
 2/11 Moszuke ***** válasza:
54%

udvaroljon egy lánynak csak azé hogy kiderüljön róla pár infó... ettől hánynom kell bocsi.. a többi rizsád nem izgat..

pff.. mekkora patkányok vannak a világon-.-"

2010. nov. 20. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:

tűrd

jó tett helyébe jót várj

2010. nov. 20. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
A módszer rossz. Az udvaroljon aki be akar csajozni. Mi van ha a lány belehabarodik az áludvaróba? Komoly zűrök lehetnek még ebből. Szerintem senki érzéseivel nem szabad szórakozni.
2010. nov. 25. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyepkentt ha jol ertem o kell udvaroljon egy lanynak egy masik haverja miatt mert az tokeletlen es nem tud udvarolni.

Ebben semmi rossz nincs csak ne hogy komolyra forduljon a dolog es azt az evfolyamtars csajt kuld el a baratodtol hisz egyutt jartok vagy rosszul ertetem ? ....

harcolni kell hogy bolgok legyunk ... ;)

2010. nov. 25. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Szánalmasak vagytok, Te is, és a pasid is.
2010. nov. 25. 13:05
 7/11 A kérdező kommentje:

köszike:)

igen együtt vagyunk.^^

jaj kedves utolsó te mi vagy?:)

ugyan már xD

2010. nov. 25. 13:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Áludvarló, meg ki kell a dolgokat deríteni?

Nem néztek ki mostanában túlzottan sok titkosügynökös filmet? James Bond, és barátai?

2010. nov. 25. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

bocs de ennek elég kamu szaga van.. sztem simán csajozni akar,ha meg tényleg csak a havernak tenne szivességet akkor sztem a d.ugás is simán benne van a dologban,elvégre a haver mindent meg akar tudni a csajról :)

sztem rúgd ki ezt a bunkót

2010. nov. 25. 16:47
 10/11 A kérdező kommentje:
nem kamu,mert a pasi is ott volt és ő maga mondta ezt el.
2010. nov. 25. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!