Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányérzetet mivel csökkentsem?
Figyelt kérdés
Fülig szerelmes vagyok. Viszont a barátnőm egyre furábban viselkedik, már nem találkozunk 2 napja.. Mindig közbejött valami neki. Most otthon van de nem veszi fel a telefont, smsre nem reagál.. állítólag vendégek vannak.. Nagyon hiányzik.. mit csináljak:SSS ?? Az kizárt hogy elmenjek hozzá.. Ez hosszú történet miatt:S2010. nov. 20. 20:12
2/15 anonim válasza:
Mivel csökkentsd a hiányérzeted?
Hmm... A jobb kezeddel??? :D
3/15 anonim válasza:
Mondjuk enyhítsd azzal , hogy engem dobott pl a barátnőm és nagyons zeretem mégse tehetek semmit hogy visszaszerezzem...és nem is csináltam semmit, ami miatt kidobott, csak úgy.. örülj, hogy téged legalább szeret...2 nap nem találkozás még nem sok.
5/15 A kérdező kommentje:
De erre még rátetőzik hogy furán viselked.. olyan szakítás előtti:SS
2010. nov. 20. 20:31
6/15 anonim válasza:
Ujuj...figyelj ha visszahív vagy ilyesmi akkor nem kell aggódni... szakitás elötti... igen ez nekem is para deh kedveskedj neki...és ha látod h valamit akar mondani akkor inkább te szakits vele.. mert akkor van esélyed h visszakönyörgi magát... :D
7/15 A kérdező kommentje:
Facebookon beszélgetünk, ő telefonon meg én is ha nemvagyok gépnél, és így sms hatás.. írt hogy nem akar elveszíteni meg hogy nagyon belém bolondult ilyenek... csak fura:S:S
2010. nov. 20. 20:51
8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy , ilyet nem játszok hogy én mondom előtte.. megcsinálta már hogy egy napig :\ így írt meg tök fura volt élőbe aha.. semmi bajom.. nincs semmi.. hagyjál már.. aztán nap végén meg: el kell mondanom valamit - Mit?:O (ennyi volt vége..:S) - SZERELMES VAGYOK BELÉD...
2010. nov. 20. 20:55
9/15 anonim válasza:
ma 20:25:
Én azzal általában a zsepit tartom:DDDDDDDDDDDDD asdasdasdasdasasdasdasdasdadasdasd
10/15 anonim válasza:
engem erdekelne az a hosszu tortenet h miert nem mehetsz hozza,es segitenek neked. Beszelgethetnenk ha akarod! Nem nyomulni akarok csak beszelgetni,hat ha talalunk egyutt megoldast. Irjal privit,ha gondolod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!