Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen horoszkopú férfi a megcsalós és melyik a hűséges?
Figyelt kérdés
CSak egy kérdés, nem kell leszidni, hogy nem a horoszkóptól függ, stb, csak egy horoszkópra vagyok kíváncsi. köszi2010. nov. 19. 19:35
21/23 anonim válasza:
ez nem horoszkóp függő bika vagyok és hűséges
22/23 anonim válasza:
Nyilas vagyok és hűséges. 28/F dec.20
23/23 anonim válasza:
Én asztrológiát komolyabban tanultam.
Nincs hűtlen zodiákus jegy(Csak a Föld-Nap helyzetét nézi, kevés alapossággal). Mindegyikben lehet csalódni.
12 zodiákus jegy van. Magyarország majd 10 millió, most általánosítsunk 8-900.000 embert, hogy pl. oroszlánban mindegyik hűtlen, ahogy az első válaszadó mondja. A személyre szabott pontos horoszkópból(aktuális égtérkép)lehet nagyon pontos következtetésekt levonni, hajlam szintjéig mindenképpen nagy pontossággal(natálisnál). A gond, hogy sokan nem tdják pontosan mikor születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!