Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz egyáltalán nekem is valakim?
21 éves lány vagyok, eddig nem volt komoly kapcsolatom! Az a helyzet, hogy nagyon magasak az elvárásaim (magammal szemben is, nem csak másokkal) és egy pasi sem tud megfelelni nekik. Vannak persze, akiknek tetszem, rendszeresen el is hívnak randizni. De valahogy mindenkiben találok kivetnivalót, nem lobban fel az a biznyos szikra!
Pedig én is vágyom már egy tartós kapcsolatra valakivel! De aki nekem tetszene és el tudnám vele képzelni, annak én nem tetszem. Velem lehet a baj? Lehet hogy az adottságaimhoz képest túl magas a mérce? (Képet nem küldök, de sokan mondták már, milyen jó csaj vagyok...)
Köszönöm!
Mik azok a bizonyos igények? Mert nagyon nem mindegy
- Ha egész egyszerűen csak egy ún. normális ember kéne, de a mai idióták közül egy sem az, akkor ne add lejjebb az igényeid SOHA, mert hiába találsz valakit, az csak melletted lesz, nem veled, és nem leszel boldog.
- Ha irreálisak, akkor viszont add lejjebb, vagyishát változtasd meg reálissá.
Vagy add lejebb az elvárásaidat, vagy nőj fel. Az életben általában nem azzal jövünk össze akivel szeretnénk. Hanem akivel úgy alakul. Akik elhívnak randizni, menj el velük, aztán ha egy hónap után sincs szikra, akkor ráérsz kitenni a szűrüket. A szerelem első látásra ritkán történik meg, és nem biztos hogy abból tartósabb kapcsolat lesz, mint a folyamatos szerelem kialakulásából. Na ezt jól meg mondtam,d e talán érted.
21/L
felejtsd el az igényeidet.
Nem kellenek.
Egyszerűen csak kövesd a következő formulát:
1. Ha valaki szimpatikus, akkor adj neki esélyt.
2. Adj időt a dolognak.
3. Ha hosszú idő után se érzel semmit, akkor közöld vele, hogy sajnos nem őt keresed, és kívánj sok szerencsét.
És ezt hogy érted? Hány randi kell(jen) nekem? :D
Ha az elsőn nem éreztem azt, hogy ezt akarnám megint, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet lenne erőltetni a dolgokat (Lásd az előbbi kommentemet)
Az összes "Lesz egyeltalán nekem is valakim?" típusú kérdés felesleges... csak a lelki segély szintű "persze, mindenkinek lesz, mindenkinek van párja, az idő mindent megold" jellegű közhelyeket gyűjti be.
Ha nem volt 1000 ilyen kérdés (bal oldal > Keresés funkció), akkor egy sem.
Arról nem is beszélve, hogy elég lett volna az első 4 szót írnod:
21 éves lány vagyok.
Te is találsz majd egy maximalista, mindenben tökéletes krapekot, hogy együtt éljétek a nagyon izgalmas, hibáktól mentes életeteket. Sok sikert.
Igazad van. Sajnos tényleg elég maximalista vagyok, magammal szemben is.
Akkor inkább ezen kellene változtatnom! De hogy lehetne?
elolvastad soma1492 szövegét??
mert szerintem ennel jobban senki sem tudta volna leirni..és jol olvasd el, ne csak gyorsan,gondolkozz el rajta,hogy ő nem azert irta ilyen keményen,mert le akarta kiabalni a fejed,hogy hogy lehetsz ilyen,hanem jót akart.
és mi nem valtoztathatunk meg téged,állj a saját lábadra,és probalj meg a net nelkül megtalalni önmagad.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!