Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem, hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hagyjam ott vagy adjak neki egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés
Összevesztem a barátommal, mert nem úgy viselkedett velem ahogy kellene. Mondogatta, hogy munka után felhív, én direkt nem feküdtem le aludni, mert felhív, erre 3/4 órával később hívott hogy elbeszélgette az időt egy kollégával és csak célozgatott, hogy másnap majd beszélünk, meg most nem tud beszélni, mire kinyögte hogy mással van, én meg kinyomtam a telefont. Persze vissza sem hívott. Rá kb fél háromnegyed órával felhívtam és elmondtam neki hogy ne nézzen hülyének, ja és még nevetett is a telefonba. És mondtam hogy hagyjon engem és majd csak akkor hívjon fel ha eldöntötte mit akar, meg ha rá tudja magát arra venni hogy ne csináljon ilyet. Persze ma nem hívott, én meg nem fogom, én már erölköttem anyit, mert nem először fordult elő ilyen jellegű probléma. Most mit csináljak? felhívjam vagy várjak hogy ő hívjon? Megbocsássak neki vagy ne? Az a baj szeretem, és nem menne könnyen hogy otthagyjam, de nem hajlandó a viselkedésén változtatni, vagyis inkább fel sem fogja hogy mi az amit meg engedhet magának és mi az amit nem. Tanácstalan vagyok. Légyszives segítsetek!
2010. nov. 19. 17:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja és az megvolt, hogy bocsánat, csak ezt kb már ezerszer mondta és így már nincs jelentése számomra.
2010. nov. 19. 17:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Tegnap el is mondtam, mert utánna felhívtam és hajnalig elmondtam mit sérelmezek, és mondtam neki hogy akkor hívjon fel ha már tudja mit akar. De nem hívott.
2010. nov. 19. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Ebből már ma levonhattad volna a logikus következtetést, hogy nem tudja, hogy mit akar. Ez ilyen egyszerű.
2010. nov. 19. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szeret a srác, ennyi!

Hagyd ott a pics@ba vagy tűrd..te tudod.

Ha szeretne nem csinálna ilyet ez tény, ha emberi játszmákat játszik( ki a domináns a kapcsolatban) nem szeret ez is tény. Ha te ezek után szereted akkor sajnállak.

Majd sírhatsz x év után, hogy de rossz a párkapcsolatod, házasságod.

Állj a sarkadra kislány!

2010. nov. 19. 18:29
 15/15 anonim válasza:

Szerintem neked nem ő az igazi. Ezt azért gondolom, mert mindig benned van a gondolat, hogy mit csinálhat, ha éppen akkor nem veszi fel / hív fel, mikorra megbeszéltétek. Bizonytalan vagy, és nem hiszem, hogy igazán bízol benne. Én már átéltem azt az érzést, nem is egyyszer, mikor már nem tudtam bízni a páromban.

Onnantól a kapcsolatnak vége, csak próbálkozások lehetnek, hogy visszaálljon a régi helyzet, de úgysem lesz ugyanaz. Hagyd ott, és meglátod, mennyire voltál fontos neki...

2011. dec. 15. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!