Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit kéne tennem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit kéne tennem, de nagyon bejön egy srác, viszont van csaja. Szerintetek? Miért néz és flörtöl velem? Van esélyem? Vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés
Tudom, ilyenkor az az elfogadott, hagyjam békén őket, ne tegyek semmit, keressek mást, várjam meg míg szakítanak. Én is valószínű ilyeneket írnék ha válaszolnék egy ehhez hasonló kérdésre. Viszont ez nem úgy történt, hogy megláttam a fiút, hú de helyes, nekem ő kell. Kb. 2-3 éve folyamatosan meglátom vhol pedig nem lakunk egy környéken, nem járunk egy suliba, semmi. Mikor összefutunk mindig nagyon néz engem. Most éppen oda mentem egyik nap ahol dolgozik, persze, nem tudtam róla előre, és megint egyfolytába bámult, sokat szemeztünk. Aztán egy 'chat' -en beszélgettem vele, és habár tett utalást rá, hogy van csaja, mégis flörtölt velem, érdeklődő volt. Nem tudom mit tehetnék, régóta tetszik ő nekem.. ? 17/L
2010. szept. 20. 14:52
 1/2 saint22 válasza:

Hagyd a fenébe! Az én egómnak is jól esne ha valaki gerjedne rám, és még a tudtomra is hozná. Az ilyen szituba belebonyolódni nem jó ötlet. Ha magamból indulok ki, én is érdeklődnék a lány iránt, de nem lépnék, mivel van barátnőm és szeretem is. Ez csak flört, keress 1 magányos fiút inkább! :)

F/27

2010. szept. 20. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Tedd amit tenned kell.
2010. szept. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!