Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mondta tegnap, hogy délelött próbál korán feljönni hozzám, ma 11 kor írtam neki sms t, nem válaszolt,11:45 kor hívtam, azt mondta még haverjánál van, most fél három van és még mindig nincs nálam és nem üzen, mi húzódhat el ennyire?
Tudom hogy sokáig aludt, és hogy am unkatársához, haverjához ment, mert monitort és számítógép alkatrészt cserélnek, de tegyük fel netán még elmentek egyet sörözni, vagy hazament és megborotválkozott, kajált, kutyát sétáltat, vagy elment boltba valamiért az sem telik 3 órába szerintem
még annyit sem ír hogy bocs késni fogok
kiváncsi vagyok mit mond majd mér jötti lyen későn, igaz hogy nekem is akar hozni gépbe cuccokat, meg újra akarja telepíteni az oprendszeremet a gépemen
de csak nem tart ilyen sokáig összepakolászni cuccokat
Meg mernéd mutatni neki ezt a kérdést, amikor megérkezik? Vagy szerinted ez most túl féltékenykedő volt?
Akkor meg minek kérdezel ilyeneket? Majd jön, ha végzett. Ölebet akarsz, vagy társat?
nem kérdezgetném, hogy mit csinált, tudom kivel meg hol volt, csak nem tudom mért húzódott el
amúgymeg nem szoktam ellenőrizgetni se, meg hivogatni se, most hívtam 11 után hogy ha jön majd csörögjön rám
azóta hívott, fél 5 kor jön, most ért haza, windowst telepít még, aztán csörget ha buszon van, mondta hogy vett nekem meglepit :)
az gáz hogy mondta fél 5 körül itt lesz, de most hívott h kb 6 ra tud jönni legkésőbb
mert az adatai elvesztek gépen, az összes film, zene, meg a tárolt jelszavai is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!