Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a főiskola mindenképpen elválaszt két szerelmest?
Ezt csak azért kérdezem mert a barátnőm ennek az évnek a végén fog főiskolára menni, és nekem azóta hogy ez a dolog szóba jött a legnagyobb félelmemmé vált.Már 4 éve vagyunk együtt és pont ez az ami miatt a legjobban félek. Hogy ott fog ráébredni hogy lehet élnie kellene még egy kicsit. Persze azt mondja hogy ö már élt eleget és ettől ne féljek mert csak engem szeret de akkor is... sokan mondták már ezt...
Szóval nektek mi a véleményetek vagy esetleg tapasztalatotok?
hát ha együtt fogtok albiba lakni akkor mi a gond? Azt hittem több 100 km rel arrébb fog költözni egyedül.
Én is mentem egyetemre , most már a másodikat csinálom levelezőn de neki ez eszébe sem jutott, és nekem sem. Szinte a legtöbb csoporttársnak volt valakije,nem is jött össze senki senkivel, hiába voltunk sokat együtt.
Kár ezen aggódnod, már előre belebeszéled. Ja és a párom még gólyatáborba is elengedett egy szó nélkül mikor tudta hogy mi folyik ott. Az más kérdés hogy én ott jöttem rá, és másnap csomagolta és jöttem haza hozzá, hogy a drogra, szexre piára nincs szükségem. Mindig azt mondta ha más kell akkor ő fejre állhat akkor is megteszem és előre nem aggódik ezen. És neki volt igaza. Sehol nem jöttem össze senkivel, pedig a kapcsolatunk alatt 3 iskola volt. 1 oks képzés, 2 egyetem.
Értem. Köszi szépen kezdek tényleg rájönni hogy ezen kár aggódni. És a barátodnak teljesen igaza van. Ha valaki el akar hagyni akkor úgyis elfog ha nem megy fősulira... :)
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!