Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a főiskola mindenképpen elválaszt két szerelmest?
Ezt csak azért kérdezem mert a barátnőm ennek az évnek a végén fog főiskolára menni, és nekem azóta hogy ez a dolog szóba jött a legnagyobb félelmemmé vált.Már 4 éve vagyunk együtt és pont ez az ami miatt a legjobban félek. Hogy ott fog ráébredni hogy lehet élnie kellene még egy kicsit. Persze azt mondja hogy ö már élt eleget és ettől ne féljek mert csak engem szeret de akkor is... sokan mondták már ezt...
Szóval nektek mi a véleményetek vagy esetleg tapasztalatotok?
08:59/1
Ja, meg 2 párt, akik viszont szétmentek. :) Sokat segítettem, mi?
Igen sokat segítettél/segítettetek :) Az elhanygolásról annyit hogy nálunk 4 év után a napi 2 óra telefon(esti jóéjt szeretlek stb..) megvan.Iskolába mindig elmegyek elé ha tudok.. mindig mellette vagyok ha bajban van.. eddig a leghosszabb idő amíg nem találkoztunk akkor volt amikor külföldön voltam 2 hónapot. Ekkor is minden nap felhívtam, szerelmes sms-ek,zenék videók.. nah meg persze levelek.Ö ilyen kis romantikus álmodozó fajta. Ezért is imádom mindennél jobban és az ö elmondása szerint ö is engem és ezt érzem is. Szóval akkor a lényeg lényege hogy nem szabad a másikat elhanyagolni és akkor nem lesz semmi baj :) Ez a veszély szerencsére engem nem fenyeget mert mindennél és mindenkinél jobban odafigyelek rá. :)
Akkor ez így jó lesz és szerintetek nem lesz gond?
Sajnos én se tudok pozitív történetet mondani. A barátnőmmel két éve voltunk együtt, mikor ő főiskolára ment innen 40 km-re koliba. Fél év se kellett és szakítottunk. Az okok: ő (ahogy te mondtad) ráébredt, hogy élni szeretne. Ez persze nem volt ilyen konkrétan kimondva, egyszerűen csak velem már alig-alig kommunikált hétközben (MSN-en egyre ritkábban beszéltünk), a telefont gyorsan lerakta, mert dolga volt, hétvégenként pedig mikor találkoztunk zömmel a hétközbeni bulikat heverte ki. Ráadásul sok pasi csapta neki a szelet a koliban, ugyan nem csalt meg, de úgy érezte, hogy szüksége van ezekre a flörtökre. Nomeg persze a régi barátokkal is kell valamikor bulizni, így néha már hétvégén se találkoztunk.
Azt mondom, hogy ha erős a kapcsolatotok, akkor kibírja. A mienkről így derült ki, hogy nem elég erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!