Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal csajok! Mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal csajok! Mi a véleményetek a 30-as pasikról? Bevállalnád?

Figyelt kérdés

A húgom 18 éves, a pasija meg 30. Két éve tök jól megvannak.

Pár éve 30 évesen én is a 20 éves csajokat hajtottam.

2010. nov. 14. 22:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha már megtaláltad a párodat, ráadásul a saját korosztályodból, akkor miért tetted fel a kérdést? Pusztán kíváncsi vagyok, miért érdekelnek a válaszok.
2010. nov. 14. 23:26
 12/25 anonim ***** válasza:
a 87%-os vagyok. Ma én is tettem fel olyan kérdést, amit nem kérdésnek szántam, csak érdekelt, hogy mit gondolnak az emberek. Szerintem ez nem gáz.
2010. nov. 14. 23:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem a kérdezőt de a "fiatal csajok" és "bevállalnád" kifejezések (melyek számomra szexuális töltetűek) alapján nem hiszem hogy felhőtlenül boldog a jelenlegi párjával, hisz akkor fel sem merül benne ilyen. Bár én csak magamból indulok ki.
2010. nov. 14. 23:36
 14/25 anonim ***** válasza:
mert mindig jobban izgatják őket a friss husik, mint az idősebb, okosabb, bölcsebb nők
2010. nov. 14. 23:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt megkövezitek...

Megértem őket (30-as pasikat), mert a korukbeliek elég erősen tolják azokat a dolgokat, amit a társadalom elvár. De kinek van hozzá kedve igazán? Persze a többség bevállalja, mert szereti a nőt, de nem azért, mert akarja. Nincs semmi bajom azzal, aki nem hazudik magának, mert már én sem teszem.

És most pontozzatok le!

2010. nov. 14. 23:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Én nem pontozok le senkit, és a kérdezőt sem ítélem el, csak nem tudtam mire vélni a kérdését, ha már állítólagosan megtalálta a párját. Ráadásul vele egykorú. Még ha fiatalabb a leányzó, és kíváncsi hasonló korú lányok véleményére.. de így.. abszolút fölösleges a kérdés.
2010. nov. 14. 23:52
 17/25 anonim ***** válasza:

Erről csak annyit, hogy a kérdés fényt ad, a fény magadat...

Lehet, hogy már alszik, én pedig itt elszórakozom a válaszaival, amíg a sajátjaimat várom:)

2010. nov. 14. 23:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Hogy szól a kérdésed előző válaszoló?:D Válaszolok én neked, hisz én is úgy vagyok mint te.:D
2010. nov. 15. 00:01
 19/25 anonim ***** válasza:

Az első mondatot a kérdést feltevő férfiról írtam.

Az én kérdésem pedig megtalálható a Szexualitásnál Többszörös orgazmus? címmel :)

2010. nov. 15. 00:05
 20/25 anonim ***** válasza:
:P Most nagyon irigyellek, csak hogy tudd!:D
2010. nov. 15. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!