Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megint csak csalódtatok volna?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Több, mint 4 éves kapcsolatom van, voltak nagyon mély, és nagyon szép időszakok. Nem rég békültünk ki egy majdnem 3 hónapos szünet után, azt hittem, hogy minden meg fog változni. Nem igazán jártunk el egymás nélkül szórakozni, mert valahogy sosem tolerálta a másik, de most megbeszéltük, hogy erről le kell szoknunk, hiszen a bizalom a legfontosabb. Annyira szépen kezdődött minden..Én is elmentem a barátnőimmel, ő pedig a barátaival. Csakhogy ő este 10 óta ki van kapcsolva, kaptam egy sms-t a bátyjától, hogy "tönkrement" a telefonja, ami azt jelenti, hogy elhagyta, vagy valami nagyon fontos más elfoglaltsága van, aminek rettenetesen örülök, hiszen az ő előfizetését is én fizetem, és nem egy sim kártyát hagyott már el. Azóta semmi. A bátyjától az sms-t is hajnal 4-kor kaptam. Én már nem tudom mit csináljak.. Tegnap délután még pont arról beszéltünk, hogy milyen jó lesz, hiszen ez egy próbatétel lesz mindkettőnk számára, hogy valóban meglegyen a bizalom. Ti mégis mit csinálnátok a helyemben? Számomra ennek így nincs értelme, és csak még jobban azt erősítette bennem, hogy ebben az emberben nincs értelme hinni...2010. nov. 14. 12:53
11/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó nagyon kemény volt és határozott, de nagyon szépen köszönöm, mert ezen most tényleg mélyen elgondolkoztam.
2010. nov. 14. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!