Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kínos csend megelőzése?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos csend megelőzése? (Hogyan? )

Figyelt kérdés

Ne ilyet írjatok hogy kedvenc film.. stb

ha már szinte majdnem mindent kibeszéltünk.. milyen témákat hozhatnék fel? esetleg egyéb időtöltés?hm

köszi

2010. nov. 14. 00:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az én dédnagyapám tényleg az SS-ben szolgált... Mondjuk ezt nem híresztelem.
2010. nov. 14. 01:18
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Papám nagybáttya meg a Hunyadi SS Penzerdivision -ba ! :P
2010. nov. 14. 01:26
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Mondd neki, h a dédapád Auschwitzban halt meg! Ha kérdezi, hogyan, mondd h leesett az őrtoronyból! :)
2010. nov. 14. 07:42
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

latom egy csomo luzer azzal tolti az idejet h huje valaszokat irogassan!

mikor kezdtem csajozni 16-17 evesen,en is szokszor kerultem ilyen hejzetbe,mert kicsit talan zarkozott is voltam/vagyok,de akadt ojan lany akivel tok jol ereztem magam es azoknal csak ugy jott minden magatol,ez attol is fugg nalam,meg ma is,h ha latom h a csaj vonzodik hozzam,meg erdeklem akkor tok jol el tudok beszelgetni vele!

sok nettes leirast olvastam a csajozasrol,szart sem er az egesz,foleg az ijen csajozos dumak,egy dolog volt ami igazan ertelmes volt az egeszbol,espedig az,hogy ne csak a tenyekrol beszelgessetek,tudom is en h kedvenc film,hol sulizik,hova jar a haverokkal,mert az ijen temak hamar kimerulnek es akkor no comment,persze lehet ijenekkel kezdeni csak aztan terelgesd masfele a temat,en ugy szoktam elkezdek egy temat es akkor szo szot kovet,es egy egy poen is kisul belole,vagy probalom maskepp ertelmezni amit mond,es az ijenekbol hosszu beszelgetesek/csabittas is kialakulhat :D

remelem segitettem

21f

2010. nov. 14. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Akivel egy hullámhosszon vagyok, azzal általában nem valami gyakori a kínos csend:) Az egyik randin pedig azért alakult ki (mint utólag kiderült), mert már nagyon érett benne, hogy szerelmet valljon nekem...:)
2010. nov. 14. 09:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nálunk olyan beszédtémák kerültek elő, mint Előző kapcsolatok->ízlésvilág nőket/férfiakat illetően->kudarcok/sikerek; Zene->koncertek, bulik->élmények, cikis lerészegedések stb. Érintettük a filmvilágot, de az nem kötött le különösebben->érdeklődési körök->hobbik->háziállatok->tanulmányok->tapasztalatok, élmények ezzel kapcsolatban... ha végképp kifogynátok, nézz szét, ahol éppen vagy, és ha valami elgondolkodtat, gondolkodj hangosan és ez akár egy újabb témát jelenthet.
2010. nov. 14. 09:37
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Velem nagyon ritka hogy ki fogyok a témából,mert két idétlen szón is nagyokat tudok viccelni, Volt úgy, hogy a volt barátommal éjfélekig beszélgettünk tök hülyeségekről,és amikor eszünkbe jutottak a komoly dolgok,persze normálisan beszélgettünk.

Én akkor tudok igazán jót beszélgetni ha a hülyülés kölcsönös,és akkor szó szót követi és meg sem állnánk :-)

Sajnos olyannal nem nagyon tudok beszélgetni sokat ,akiben egy cseppnyi humor sincs, mert akkor bármit hozok fel témának a válasza egy esetleg 2 szó,és kimerül a szótár, mert tényleg kinos a csend és szinte fáj,hogy fapofa...Ez az én véleményem csak :)

2010. nov. 14. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
ma 08:15 - Te egy degenerált idióta vagy, akinek semmi joga nincs, hogy a többieket "huje"-nek nevezze.
2010. nov. 14. 13:20
 19/20 anonim ***** válasza:

8.15 vagyok

a kerdezonek van egy problemaja es segitseget vart nem huje poenokat ;)

2010. nov. 14. 20:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha a csend kínos, az baj. A csendből ki lehet hallani sok mindent. De ha csend van, az önmagában nem kell hogy kínos legyen. Ellenkezőleg, a meghittség és bizalom jele egy működő kapcsolatban. Előbb-utóbb valaki megtöri a csendet /ha nem durcáskodás van/.
2010. nov. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!