Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos csend megelőzése? (Hogyan? )
Ne ilyet írjatok hogy kedvenc film.. stb
ha már szinte majdnem mindent kibeszéltünk.. milyen témákat hozhatnék fel? esetleg egyéb időtöltés?hm
köszi
latom egy csomo luzer azzal tolti az idejet h huje valaszokat irogassan!
mikor kezdtem csajozni 16-17 evesen,en is szokszor kerultem ilyen hejzetbe,mert kicsit talan zarkozott is voltam/vagyok,de akadt ojan lany akivel tok jol ereztem magam es azoknal csak ugy jott minden magatol,ez attol is fugg nalam,meg ma is,h ha latom h a csaj vonzodik hozzam,meg erdeklem akkor tok jol el tudok beszelgetni vele!
sok nettes leirast olvastam a csajozasrol,szart sem er az egesz,foleg az ijen csajozos dumak,egy dolog volt ami igazan ertelmes volt az egeszbol,espedig az,hogy ne csak a tenyekrol beszelgessetek,tudom is en h kedvenc film,hol sulizik,hova jar a haverokkal,mert az ijen temak hamar kimerulnek es akkor no comment,persze lehet ijenekkel kezdeni csak aztan terelgesd masfele a temat,en ugy szoktam elkezdek egy temat es akkor szo szot kovet,es egy egy poen is kisul belole,vagy probalom maskepp ertelmezni amit mond,es az ijenekbol hosszu beszelgetesek/csabittas is kialakulhat :D
remelem segitettem
21f
Velem nagyon ritka hogy ki fogyok a témából,mert két idétlen szón is nagyokat tudok viccelni, Volt úgy, hogy a volt barátommal éjfélekig beszélgettünk tök hülyeségekről,és amikor eszünkbe jutottak a komoly dolgok,persze normálisan beszélgettünk.
Én akkor tudok igazán jót beszélgetni ha a hülyülés kölcsönös,és akkor szó szót követi és meg sem állnánk :-)
Sajnos olyannal nem nagyon tudok beszélgetni sokat ,akiben egy cseppnyi humor sincs, mert akkor bármit hozok fel témának a válasza egy esetleg 2 szó,és kimerül a szótár, mert tényleg kinos a csend és szinte fáj,hogy fapofa...Ez az én véleményem csak :)
8.15 vagyok
a kerdezonek van egy problemaja es segitseget vart nem huje poenokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!