Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodszor csalt meg tudtom szerint es megis megbocsajtottam neki. helyesen cselekszem?
2 éve vagyunk együtt , szeptemberben szakitottunk ,1honapig szünet volt aztan kibekultunk.Tegnap tudtam meg hogy lefeküdt egy szűz csajjal 2-szer is a szakitásunk idején...nagyon kiábrándultam,de nagyon szeretem őt es megbocsájtottam neki.
Egyszer, még régebben , ugy 6honapja jártunk , amikor megcsalt szintén egy szűzzel , es megbocsájtottam mert láttam rajta h őszinten megbánta, megigérte h többet soha,és akkor most megint.Mi a véleményetek?
"A kérdező kommentje:
nem arra kell gondolni hogy mit csinált a nyelvével:))
bármeik férfi csinalhatja , lehet kinyalt 100at már és aztán megismer téged.na és?ez hülye felfogás"
Csakhogy itt baromira nem erről van ám szó. Hanem bizony arról, hogy amíg úgy állt a dolog, hogy veled van, téged szeret, te vagy neki a szerelem, addig mással is csinálta a dolgokat. Márpedig a szerelem arról szól sok más mellett, hogy a két ember valamiért egyedi egymás számára, és nem mással van együtt, aki meg nem egyedi a számára.
De a te életed, a te döntésed. Ellenben tanácsot kérni jöttél ide, szóval nem kellene még a tanácsokat adók felfogását is lehülyézni, már bocs...
10:33
Az ilyeneket meg el se olvasom, nehogy agykárosodásom legyen. Mi az, hogy ÚTMUTATÓ hűtlen pasikhoz? A pofám leszakad...
Aki szeret valakit, és tisztában van önmagával, az NEM fogja megcsalni a párját. Ennyi.
De a lényeg: elmondtuk a véleményeket, és ezek tulajdonképpen meg is egyeztek. Innentől a te döntésed a dolog. Ha engem megcsalna a baarátnőm, nem lenne visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!