Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Oltárira kétségbe vagyok esve. Mit tudnék szerezni hogy most visszaszerezzem? Kérlek adjatok valami jótanácsot:S
A barátnőmmel most azért szakítottunk 1 hete, mert szerelmes volt belém, de megbántottam azzal, hogy egyik délután suli után alig mentem oda hozzá, mert rosszkedvem volt, ő a barátnőivel volt, meg sietnem kellett. Azóta nem tud úgy szeretni mint azelőtt, pedig hányszor visszasírom azt az időt :'(. Kérlek, adjatok valami tanácsot, amivel visszatudom szerezni, és amivel képesvagyok megváltoztatni a rólam alkotott képét! próbálok mindig közelkerülni hozzá, őis mondja hogy szeret, de mikor már úgyérzi h újra belém fog esni, mindig tereli a témát (elmegy gyorsan gépéhez, stbstb), szóval fél. és nekem pedig FOGGALMAM NINCS MIT TEGYEK, de nagyooon szeretem, ennyire még egyik barátnőmet sem szerettem!
18/f
Ezért képes volt kiszeretni belőled, mert egy (!) délután alig mentél oda hozzá? Közhely, de sajnos igaz, hogy akkor sosem szeretett igazán. Ez azért nem ugyanaz, mint amikor valaki 3 napig züllik, és nem tudni róla semmit. Nem ugyanaz, mint amikor megcsalod egy másik lánnyal. Vagy ha mondjuk leqrváztad volna. Ezeknél megértem, hogy egy nőben a világ omlik össze, és már nem tud úgy nézni a korábbi szerelmére, mint addig. De azért, mert egyszer, mikor épp tele volt a búrád, nem álltál le a barátnők előtt jópofizni? Na ne.
Ha elfogadod a tanácsomat, ne pedálozz tovább. Tudom, ezt most pocsékul hangzik, és nem ezt a tanácsot vártad. De gondolj bele, mi lesz, ha most visszakönyörgöd magad? Legközelebb megint be fog sértődni valami hasonlóan "fontos" dolgon. És aztán pitizhetsz újra. Meg újra. Meg újra.
N31
mindenekelőtt bocsi most vettem észre h írni sem tudok:)
*szerezni = tenni
deakkor, ha nem pedáloznék utána, akkor aztmondjátok, hogy ha szeretne, akkor visszajönne? de észrevettem hogy próbál elfelejteni, kiábrándulni belőlem, valahogy ezt veszem észre rajta... :/ és tényleg fontos számomra ő... nemis csupán maga a lány, hanem az hogy feltudom vidítani, hogy amikor átölel és énis őt, mindkettőnkben megmozdul valami érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!