Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok az exetekhez?
ez így helyes.. ha szakítottatok nem kell megjátszani, hogy minden rendben és milyen országos spanok vagytok.
utáljátok csak egymást.
ez így a jó. így nem alakul ki egyikőtökben sem megint a régi érzelem és nem lesztek vágyakozóak, szomorúak.
Volt egy exem,bekerültem abba a baráti körbe.Miután szakítottunk furcsa volt,egy hónapig nem beszéltünk,de a barátokkal ugyanúgy.Aztán egy hónap után ő keresett,hogy mi van velem,hogy vagyok.Aztán megint minden rendben volt..mondhatni..bár mivel nagyon szerettem és ez sokáig megmaradt,nem tett jót nekem,hogy köztük voltam.A másik exemmel a mai napig nagyon jóba vagyok,sokat beszélgetünk,de az ég világon semmi komolyabb érzelmi kötődés nincs.Sokmindent megbeszélünk,jó ez így,egyáltalán nem bánom,hogy megmaradt a barátságunk.:)
Egy tanács.Ha hiányzik neked,bármennyire nehéz,de ne akarj vele jóba lenni.Annak köszönhetően,hogy megmaradtunk barátok ugyanabban a társaságban,közel 2 évig kínlódtam miatta..ha volt egy-egy bizalmasabb gesztusa már megdobogtatta a szívem és ez egyáltalán nem jó érzés hosszú távon,hanem egy nagy szívás.Ezért örülök neki,hogy nem láttam már 1 éve.Van barétom,nagyon szeretem,de foggalmam sincs mi lenne,ha összefutnék a gyerekkel és kettesben beszélgetnénk.Nem csalnám meg az biztos,de nem tudom milyen érzéseket váltana ki belőlem.Nem is akarom megtudni.
21L
23:41 vagyok
Igen,azt elfelejtettem mondani,hogy az exemmel,akivel jóban vagyok,nem szoktam találkozni túl gyakran.2-3 havonta egyszer,de azt sem kettesben,hanem társaságban.És a barátom nem igazán szereti ezt,ezért sem szoktam vele találkozni.Attól még msnen beszélgetünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!