Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy szükségem lenne a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szükségem lenne a véleményeitekre. Szerintetek miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,akivel decemberbe szeretük volna felhuzni a gyűrűt!De véletlenül megláttam a skype-ján egy csajt.Akit álitolag az öccse vett fel.Azt mondta nekem hogy megy aludni közben pedig elment a csajjal skype-on dumálni.Olyanokat irt neki hogy gyönyörü szebb mint én,meg hogy engem nem szeret,olyan v-ok mint egy boszorkány,örült vagyok,elege van belölem,biztos járna vele ha nem lenne csaja.Szoval még sorolhatnám.Erre az volt a válasz mikor megláttam hogy azért csinálta mert tudta hogy én belépek és hogy meglássam,hogy vegyem észre magam,ne bánjak vele rosszul.De én persze ebböl nem hittem el semmit.Szakitottam de vissza sirta magát.Nagyon szeretem öt,ezért bocsájtottam meg neki.Szeretném elhinni amiket mond de nagyon fáj.Nem t-om mit tegyek.
2010. nov. 11. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy,de ha szeretne nem tenne iylet veled,nem tenne próbára meg nem írna iyleneket.Egyértelmű h. mindenkinél van szebb,de ha már iylet ír h. nem szeret akkor ott már gond van.Még most lépj,mert felesleges több időt erre a fiúra pocsékolni.Inkább szakíts vele és keress olyat aki megérdemel.

AMúgy szerintem egy éretlen alak lehet a párod.Nálunkk szerencsére ilyen nincs, mi tudjuk egymás belépő kódjait és egyikünket sem zavar ha belép a másik és nézelődik(nincs is mit titkolnunk).Sőt amikor a párom msn-ezett azt is együtt csináltuk, ott voltam és nem zavarta, sőt volt h. ő diktált és én írtam,amikor a volt barátnőjével "beszélgetett", egy kapcsolat már rég rossz ha ilyet megtesz a párod.Persze nálunk is előfordulnak kisebb titkok vagy ilyenek na meg lebukások h. kamuzott vagy eltitkolt valamit,de azok egyik sem olyanok h. kételkednem kellene a párom szeretetében.Szóval gondolkodj el h. te mire vágysz, ha tudod, h. így nem tudsz hosszú távon élni,akkor tessék talpra állni és szakítani vele.Nyíltan megmondani neki, h. haragszol rá h. ilyeneket tett és mondott.És ha szeret akkor ízt bizonyítsa be,mert így most nagyon megbántott.Te sose tennél ilyet és nem is lenen oka kételkedni benned,de ha ő így játszik az érzéseiddel és ennyire nem tart fontosnak akkor inkább szakítasz.

2010. nov. 16. 12:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket,nagyon hasznosak voltak!!!!! Régebben a tűzbe tettem volna a kezem érte -hogy nem tenne soha ilyet- de igy utolag látom megégettem volna a kezem!!! Szoval megfogadtam a tanácsaitokat és SZAKITOTTAM.nagyon jol érzem igy magam és élem az én kis szingli életemet egyenlöre.
2010. nov. 21. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!