Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy szükségem lenne a vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szükségem lenne a véleményeitekre. Szerintetek miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,akivel decemberbe szeretük volna felhuzni a gyűrűt!De véletlenül megláttam a skype-ján egy csajt.Akit álitolag az öccse vett fel.Azt mondta nekem hogy megy aludni közben pedig elment a csajjal skype-on dumálni.Olyanokat irt neki hogy gyönyörü szebb mint én,meg hogy engem nem szeret,olyan v-ok mint egy boszorkány,örült vagyok,elege van belölem,biztos járna vele ha nem lenne csaja.Szoval még sorolhatnám.Erre az volt a válasz mikor megláttam hogy azért csinálta mert tudta hogy én belépek és hogy meglássam,hogy vegyem észre magam,ne bánjak vele rosszul.De én persze ebböl nem hittem el semmit.Szakitottam de vissza sirta magát.Nagyon szeretem öt,ezért bocsájtottam meg neki.Szeretném elhinni amiket mond de nagyon fáj.Nem t-om mit tegyek.
2010. nov. 11. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szegénykém... Ezt sajnos csak Te tudhatod
2010. nov. 11. 20:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Csaj inkább lennék az akit utálnak mint az akit sajnálnak!!!!szia
2010. nov. 11. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező tudom hogy szereted ezt a fiut de legyen benned annyi megbecsülés hogy , elküldöd a fenébe aki igy megaláz lejárat nem érdemel meg téged ha van gond egy kapcsolatba azt igy beszéljük meg hogy, a másikat leboszorkányozuk már lassan le is hülyézük mert szerintem nem?

Ő nagyon jol kihasznál téged mert tudja hogy mennyire szereted őt de vcsak 1 szer kell erősnek lened és ott hagynod utána nagyon szar lesz de későpbb még hálás leszel érte a sorsnak!

2010. nov. 11. 21:01
 4/12 anonim válasza:
60%
Szia! Ismerős 1 érzés, sajnos egyszer én is jártam így! Az én pasim azért csinálta, mert én azon a napon megnéztem 1 pasit és hangosan megjegyeztem,hogy jóképű pasi volt,és a pasim ezért féltékeny lett és azért csinálta...Ráadásul ő 5-6 csajal is beszélt és engem elfelejtett azokban az órákban teljesen! De szerintem lassan felejtsd el,amit a Te pasid csinált,mert szeret Téged! Ha nem szeretne már rég nem Veled lenne! Legyél nyugodt és bízz meg a pasidban! Szerintem nem csinál soha többé ilyet,és ezt is megbánta! Sok sikert kívánok nektek!
2010. nov. 11. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenkinek jár egy második esély, de csak 1.

Mindenki követ el hibákat, meg csinál hülyeségeket. Adj neki esélyt bizonyítani!

2010. nov. 11. 22:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat!Nem is tudom nektek leirni mennyire is fájt ez nekem!Probálom lezárni magamban a dolgokat ,de nem nagyon megy!Akkor hadjam ott ha igy érzem?
2010. nov. 12. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Hagyd ott, de ne azert mert ezt tette, hanem azert mert nem mukodne hosszu tavon a kapcsolatotok...h miert nem? mert nem tudjatok megbeszelni a problemaitokat...

Valoszinuleg a sracnak van vmi gondja Veled - orult, feltekeny vagy, nem engeded kibontakozni vagy vmi biztos van a hatterben - es ezt nem tudtatok megbeszelni...h ki miatt az jelen pillanatban lenyegtelen, ami fontos az az h nem sikerult dulore jutnotok...

Ebbol jott az h:

- ad1: a srac tenyleg ily modon akarta tudtodra adni h vmi nem stimmel Veled/koztetek, mert mashogy vagy nem ertetted meg vagy nem tudta elmondani...

- ad2: kamuzik ezzel az indokkal es tenyleg mast akar helyetted

Egyik sem jo, egyiknek sincs jovoje...ugyhogy tedd amit tenned kell es szakits a paroddal...

2010. nov. 16. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
hagyd ott. boldogitsa a másik lányt. akit el lehet vinni azt hagyni kell. találsz még 1000 pasit akit lehet jobban szeretsz majd.
2010. nov. 16. 11:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon sikerült felfognom, amike leírtál ide - elég zavaros. :D De a lényeg csak annyi, hogy ha meg akarja kérni a kezedet, és mellette más nőkkel ismerkedik, akkor nincs értelme vele lenned.
2010. nov. 16. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy te akartad elvetetni magad, a párod nem volt ennyire lelkes.

Ott látom a problémát, hogy más lánynál leboszorkányozott. Aktuális partnerünket nem szidjuk senki előtt! Mondhatja azt, hogy már nem szeret, de a miértet csak neked mondhatja el.

Egyszer nézte meg a párom a levelezésemet. Nem volt második lehetősége. Nem volt oka féltékenykedni, de ez olyan bizalmatlanság, ami nálam a kapcsolat végét jeltette.

2010. nov. 16. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!