Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szükségem lenne a véleményeitekre. Szerintetek miért tette ezt velem?
Kedves kérdező tudom hogy szereted ezt a fiut de legyen benned annyi megbecsülés hogy , elküldöd a fenébe aki igy megaláz lejárat nem érdemel meg téged ha van gond egy kapcsolatba azt igy beszéljük meg hogy, a másikat leboszorkányozuk már lassan le is hülyézük mert szerintem nem?
Ő nagyon jol kihasznál téged mert tudja hogy mennyire szereted őt de vcsak 1 szer kell erősnek lened és ott hagynod utána nagyon szar lesz de későpbb még hálás leszel érte a sorsnak!
Szia!
Szerintem mindenkinek jár egy második esély, de csak 1.
Mindenki követ el hibákat, meg csinál hülyeségeket. Adj neki esélyt bizonyítani!
Hagyd ott, de ne azert mert ezt tette, hanem azert mert nem mukodne hosszu tavon a kapcsolatotok...h miert nem? mert nem tudjatok megbeszelni a problemaitokat...
Valoszinuleg a sracnak van vmi gondja Veled - orult, feltekeny vagy, nem engeded kibontakozni vagy vmi biztos van a hatterben - es ezt nem tudtatok megbeszelni...h ki miatt az jelen pillanatban lenyegtelen, ami fontos az az h nem sikerult dulore jutnotok...
Ebbol jott az h:
- ad1: a srac tenyleg ily modon akarta tudtodra adni h vmi nem stimmel Veled/koztetek, mert mashogy vagy nem ertetted meg vagy nem tudta elmondani...
- ad2: kamuzik ezzel az indokkal es tenyleg mast akar helyetted
Egyik sem jo, egyiknek sincs jovoje...ugyhogy tedd amit tenned kell es szakits a paroddal...
Nekem úgy tűnik, hogy te akartad elvetetni magad, a párod nem volt ennyire lelkes.
Ott látom a problémát, hogy más lánynál leboszorkányozott. Aktuális partnerünket nem szidjuk senki előtt! Mondhatja azt, hogy már nem szeret, de a miértet csak neked mondhatja el.
Egyszer nézte meg a párom a levelezésemet. Nem volt második lehetősége. Nem volt oka féltékenykedni, de ez olyan bizalmatlanság, ami nálam a kapcsolat végét jeltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!