Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilátástalan a helyzet? Mit tegyen?
A helyzet, h van egy ismerősöm, aki egy pár órája az egyik közösségi portálon a következőket írta az állapotához:
van egy pasim akit szeretek csak egy nagy baja van hogy nagyon be fojásolhato és nem tudok egyöt élni mert mindeki beleszol a iletökbe pedig a pasim is szeret nagyon mi tévö legyek hogy békén hagyanak miket
A "kérdést" csak bemásoltam, vagyis valójában ő fogalmazta meg... ha van ötletetek, akkor szivesen továbbítanám...
én nem is értem mit akar, meg mi ez, fogalmazni se tud meg írni se semmit se
nem is értem ezt az egészet szóval MIAFAX VAN???
nem vagyok benne biztos, de szerintem a volt férjére gondolhat... bár mikor, kivel van,, vagy fekszik össze.
am a szomszédom, és elég sokszor kiidegel, de kicsit sajnálom, mert elég szerencsétlen, meg tuti, h valami nem tiszta nála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!