Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Kilátástalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Kilátástalan helyzet.

Figyelt kérdés

Nagyon rossz az életem..(16/F) napról napra ugyanazt csinálom.. barátnőm nincs sajnos nem is nagyon lesz.. csúnya vagyok,hülye fejem van,elálló füleim:(

1 barátnőm volt, de azt se tudom mit látott bennem. avval is csak puszi volt.. semmi más:/ önbizalmam semmi, teljesen kivagyok:( már hajlok az öngyilkosság felé is..

köszi:(

2010. nov. 3. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:

TE NAGYON HÜLYE VAGY!!..szerinted mit csinált a több 16 éves..16 évesek 50%-nak van párja,a többi 50% napirendje:bemegy az

iskolábatanul,hazamegy,házitír,tanul,gépezik,tv..mindenki ezt csinálja minden nap..én se vagyok más..

NEHOGYMÁR EZÉRT AKARJÁL ILYEN BAROIMSÁGOT CSINÁLNI...

egyébkéntis ott van elötted még az egész élet,16 évesen mit akarsz te öngyilkos lenni,mindenki unatkozik akinek nincs barátja,párja,minden 2. embernek nincs barátja,minden 4.embernek nincsenek barátai..sok ember van így vele..nehogymár ilyen idióta legyél

2010. nov. 3. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
ha zavar az elálló füled,műttesd meg. ha pszichés zavarokat okoz és tényleg nagyobb eltérés van, akkor a tb támogatja, úgytudom,legalább részben,állami kórházban.rutinműtét. a maradék összeget diákmunkával pár hónap alatt összeszeded! tegyél érte hogy jobban érezd magad a bőrödben. menj el egy jó fodrászhoz,bízd rá magad hogy modern és olyan frizurát csináljon ami jól áll az arcodhoz. pattanás, stbn szintén segíthet kozmetikus. még mit gondolsz problémásnak? annyi mindenen lehet változtatni a mai világban. hiszen most hülyeség aztmondanom hogy fogadd el így magad, hiszen rosszul érzed magad a bőrödben, elsősorban ezellen kell tenni! kondizz, stb. aki magabiztosságot sugároz, jó a kiállása, jobban vonzza a lányokat/nőket, hidd el!
2010. nov. 3. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyu! Próbáld meg lefoglalni magad és ne csinálj hülyeséget. Ismerkedj neten csajokkal. Ja és menj be egy plázába és nézd meg a sok kis nyomorék puhap'csünek milyen nőjük van
2010. nov. 3. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
ahan.. értem:/ 19:40esnek írtam privit.
2010. nov. 3. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Király L. Norbertet (az x-faktor egyik sztárjelölte), nyüzüge, elállnak a fülei, nagy fogai vannak, és imádják a csajok, mert jófej, vicces, jó a hozzáállása, önértékelése, stílusa.. (Nemtom te hogy állsz ezekkel a műsorokkal, én nem nagyon nézek tévét és nem követem nyomon a bulvárhíreket, de ez a műsor jó.) Mindegy, biztos nem ez a leghasználhatóbb válasz, csak úgy mondtam, hogy nem dől össze a világ ha nem vagy szép, aki ki van békülve magával, abba előbbutóbb valaki belezúg. (Hogy te külső segítséggel békülsz-e ki magaddal, vagy sikerül magadban rendezned, azt te majd meglátod.)

Amúgy ilyen idős koromban nekem is ilyen sivár életem volt, még barátaim se nagyon voltak, nem találtam még meg a megfelelő közeget, pasik sehol.. (néha összejöttem 1-1 sráccal, aki amúgy nem jött be, csak kellett hogy legyen valakim.. pedig jó csaj vagyok, 10-es skálán olyan 8-as.. látod ennyit számít az önértékelés!). Vannak haverjaid? Járogass el ide-oda! Na.. nem tudom mit mondjak még, remélem valamennyit segítettem azért.

25/lány

2010. nov. 3. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:
szia, hát az a helyezte igen a Király L. Norbert milyen.. értem.. de az se mind1 hogy egy mostanra már "Híresnek" mondható emberről beszélünk nem egy hétköznapiról akit semmibe vesznek,lenéznek..
2010. nov. 3. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Pf... elálló fülek :D csak ennyi gondod van a füleddel. Nekem meg az, hogy ott van a hallókészülék. :\
2010. nov. 3. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

elálló fülek:növeszd egy kicsit a hajad, majd bízd rá egy fodrászra és probléma megoldva:)

nincs barátnőd: na és??én 17 vagyok, csaj, és még nem volt pasim...sokáig problémát okozott ezt elfogadnom, de mára sikerült...csak figyelni kell pár dologra

ugyanazt csinálod:ezen bármikor változtathatsz..menj el sportolni:)ha megtalálod mibe vagy jó, akkor máris megnő kicsit az önbizalmad és a csajok is jobban fognak bírni, mert izmosabb leszel, jobb alakod lesz:)

remélem valamennyire segítek ezzel:)

2010. nov. 3. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát jó, de valahogy el kellett idáig jutnia! Ilyen hozzáállással nem lehetett volna. Mármint a Király L. Norbertnek. Mindegy, nem kell, hogy ez legyen a központi téma, csak felhoztam példának:)
2010. nov. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!