Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmem belépett a tudtom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem belépett a tudtom nélkül ide. Mi legyen a büntetése?

Figyelt kérdés
kutakodik utánam...nem tetszik.
2010. nov. 11. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
dobd a disznók közé
2010. nov. 11. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha nincs mit titkolnod, nem lennél ideges emiatt. Az én párom tudja a jelszavamat (mindenhol ugyanazt használom). Olykor-olykor fel is néz, de én ennek örülök is, mert legalább tudom, hogy megnyugszik, hogy nem talál semmit. Nincs mit rejtegessek előtte. Semmi.

Úgyhogy, én azt tanácsolom játsszatok nyílt lapokkal. Ezt nem feltétlen bizalmatlankodásnak meg ellenőrzésnek kell felfogni... én legalábbis nem annak veszem. Mindenkiben ott van a félsz, hogy mi van ha... és ezzel ez kiküszöbölhető. :)

21/L

2010. nov. 11. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
büntesd meg egy kikötözős szexszel:D máskor majd meggondolja mit csinál:D
2010. nov. 11. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:

ma 19:21

A végén naponta belépked csak hogy legyen egy kis "bünti" :D

2010. nov. 11. 19:30
 5/13 anonim ***** válasza:
egy év no osex
 6/13 anonim ***** válasza:

19:19

Tetszik a felfogásod. Az én barátnőm elég dühös volt, igaz, én csőbe húztam vele. Rákérdeztem arra az információra, amit kutakodás során szereztem, ő pedig simán a szemembe hazudott, letagadta.

Elgondolkoztató így most már a te kommented tükrében ez a dolog.

7/13 anonim ***** válasza:
-o
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

Ja, a kérdésre meg elfelejtettem válaszolni. :D

Szerintem büntetés nem jár, az egy kapcsolatban amúgy sem normális dolog. Az, hogy kutat utánad, csak azt jelzi, hogy szeret és fél, hogy elveszít. (a magam példájából kiindulva legalábis) Engem pl nem zavarna, ha kutatna utánam, nincs mit titkolnom. Sőt, kifejezetten jól esne.

2010. nov. 11. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Én szomorúnak találom, hogy ilyen megtörténhet egy kapcsolatban :( mármint az, hogy "kutakodni" kell.. én ha választok magamnak egy férfit, azt azért teszem, mert szeretem és mellette képzelem el a jövőmet. Innentől fogva nincs helye titkolózásnak, sunnyogásnak. Meg sem fordul a fejemben, hogy másokkal (idegenekkel vagy épp ismerőssel) olyan jellegű beszélgetést folytassak, amit ha a párom meglát, az fájjon neki. Ebből következően számomra evidens, hogy ha úgy tartja kedve belenézhet az emailfiókomba, vagy iwiwbe vagy bármi... Örülök, ha továbbra is fent tudom tartani a bizalmát. Mert még egyszer mondom, ez nem bizalmatlanság! Mindannyian szívesen belenéznénk a párunk levelezésébe biztos ami biztos alapon... Csak az esetek (kapcsolatok) döntő többségében igencsak van mit eltitkolni a másik elől...

19.19 voltam

2010. nov. 11. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Álljon egy fél órára a sarokba!
2010. nov. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!