Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátom, hogy kicsit többet menjünk el itthonról?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Sajnos nem egy eljárós típus és szinte alig megyünk valahova. Sajnos én ezt kezdem megunni.

A barátom természete ilyen dolgokban kicsit nehéz.

Ha beszélni akarok vele mindig felkapja a vizet és azt mondja "már megint el akarsz menni?".Ez azért van,mert mikor mondom neki akkor persze nem megyünk sehova és mikor megint megkértem akkor csak a múltkori kérdésre emlékszik arra nem,hogy akkor sem mentünk.

2008. jan. 11. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én fél évig bírtam egy ilyen srác mellett.Jómagam egy bulizós kiscsirke voltam,aki szeretett néha este leülni a koli kocsmájában beszélgetni,meginni egy-két sört,lazítani.Meg 1-2 hetente eljárkálni partizni.A barátom nem.Próbáltam elcipelni magammal.Aztán egyszercsak meguntam és elkezdtem nélküle bulizni járni,aminek hamar szakítás lett a vége.

Szerintem hagyd a srácot,és keress valaki olyat,aki pont annyira szeret mászkálni,mint te.Most még lehet bírod,de egyre nehezebben,az egész életedet meg te sem akarhatod egy katrocban tölteni.

Amúgy egy ilyen hétvégi kirándulós dologra sem lehet elvinni?Vagy tópartra?Nem kell a legnagyobb bulinak lennie tudom,csak ne otthon a négy fal között.

2008. jan. 11. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Két féle ember típus van a kimozdulás szempontjából (kirándulás, buli, nyaralás) egy aki megy egy aki nem.

Sokan a családból hozzák, lehetséges, hogy a mindig otthon ülő soha nem ment a szüleivel sehova, még egy vasárnap délutáni sétára sem. ìgy az az érték maradt meg neki, hogy az otthon ülés jó, elmenni minek. Igazábol a kimozdulás élményét nem ismeri, nem tudja mi az, lehet fél is tőle. Ha ennyire nem hajlandó kimozdulni akkor még égő vassal sem fogod tudni kimozdítani. Ha meg esetleg még is akkor meg szarul fogja érezni magát, és a te kedved is lehuzza.

èn menős típus vagyok, így eleve csak olyannal álltam szóba mindig is aki szeret kimozdulni.

2008. jan. 11. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen ezt hívják LINK életnek. vegyünk pl. az unoka nővérem ről ugyan ezt csinálja és most van egy gyerek oszt hol itt vagy, hol ott van. mert ő menős tipus. jó nem azt mondadom lazítani kell én max. 2 havonta mek bulizni annyi elég, de hetente...:d áááá ez se jó élet sajnos egyet értek a sráccal
2008. jan. 11. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem vagyok bulizós fajta. de nekem is ez a problémám, hogy mindig csak itthon kuksolunk. most igy a téli hónapokban nem sokmindent lehet csinálni, de nem is baj, ijenkor nagyon jó tud lenni, ha beszerzünk pár dvd-t és csinálunk valami fincsi kaját és ugy nézzük a filmet egymás karjaiba. a tél erre jó. de alig várom a nyarat vagy legalább a tavaszt, mert nem akarom, hogy az legyen mint tavaly, hogy csa nézzük egymást sex-elünk és unatkozunk. ez nem élet. eldöntöttem, hogy idén megyünk mindenhova. persze ahova nem kell sok pénz, anélkül is érezheti jól magát az ember. Margitszigetet soha nem lehet megunni, Budai vár vagy bármi ahol szabadban vagyunk, összebújhatunk, nagyoat sétálhatunk. és önmagunk lehetünk. a telet hajszáljátok ki mint a macik. éljetek téli életet, léli álmot. de ahogy jön a meleg nyomás a szabad. de ha ugy gondolod, hogy nem lehetsz vele boldog, szabad, és vidám, akkor nem jó az a kapcsolat. mert lemaradsz az életről.
2008. jan. 12. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A mi helyzetünk is ilyen a barátommal, akivel már évek óta vagyok. Nem hittem volna, hogy ez a dolog sok kapcsolatban ilyen bajos. Őt sem tudom elrángatni semerre, hétköznap, mert dolgozik, hétvégén sem, mert nem ismerjük egymás barátait, mivel őszintén kiváncsiak sem vagyunk rájuk :) (Két különböző világ vagyunk, emiatt van) Ketten meg nem járunk el, mert szerinte nincs hova. Mindegy, nem erőltettem, én ezt úgy oldottam meg, hogy elkezdtem nélküle járni bulizni, meg programokat szervezni hétköznapra. Nem tudom mennyire jó ötlet, mivel én sem olyan rég csinálom ezt még. De miatta nem fogom életem legszebb éveit elbaszni:) Viszont nekem ez meg nem érne meg egy szakítást. És neki is jó így, nem panaszkodik. Tudom, nem átlagos a kapcsolatunk, de én sem vagyok olyan fajta, aki fojton a másik nyakán akarna lógni, és így még a kapcsolataimat sem hanyagolom el.
2008. jan. 12. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

nálam pont fordítva volt,nagyon nyugis típus vagyok, de volt egy csávóm aki igazi "üpartiféjsz"ü volt, és az volt a mániája, hogy azért nem szeretek bulizni, mert nem tudom milyen az igazából de ő majd megmutatja és folyton magával rángatott mindenféle buliba... hát naná hogy hamarosan a tököm tele lett vele. én nem bántam volna, ha egyedül jár el szórakozni, amúgy is szükségem van néha magányra, meg ha folyton együtt vagyunk, megunjuk egymást.

de azért biztos van valami program ami őt is érdekli, ne te határozd meg, hogy hova menjtek, hanem őt kérdezd!! valami csak érdekli őt is

2008. jan. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!