Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem felvetette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem felvetette, hogy menjünk el egy swinger clubba. Ez normális kérés?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam teljesen felkészültnek erre. Talán leginkább azért, mert azt hallottam, hogy jó sok ott a bunkó, és félek a testi/lelki sérülésektől. 6 éve vagyunk házasok, hallottam, hogy ennyi idő után fel kell dobni egy kicsit a kapcsolatot, de ez így nem túl nagy lépés előszörre?
2011. máj. 18. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ez elég bizarr... :O nemhogy kezdetnek de még folytatásnak is nagyon durva... én nem mennék el... egy az hogy nem lennék kiváncsi más szexuális életére, másrészt pedig igyis mindenki tud minden a másik emberröl, akkor már legalább a szexuális életem legyen magánügy...
2011. máj. 18. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt semmilyen kapcsolatban nem tudnám tolerálni.

Én biztos, hogy sérülnék lelkileg, nem bírnám ki, hogy más a páromhoz érjen. Szerepjáték, szexuális játékszer, izgi helyek inkább valók ilyen célra szerintem :)

24f

2011. máj. 18. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Akik járnak swinger klubba, azoknak normális.

A volt feleségemmel el tudtam volna képzelni ilyet. Az aktuális barátnőmmel viszont nem. Utóbbihoz sokkal mélyebb érzelmi szálak kötnek.

2011. máj. 18. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Te érzed, hogy mi fér bele, de azt hiszem a kapcsolat megfúszerezése és a szervezett közös szex idegenek előtt, ne adj Isten megcsalás nálam nem fér bele.
2011. máj. 18. 16:04
 5/5 anonim válasza:

Bár rég írtad ezt a kérdést,végül is voltatok swingerezni?

Most én is ebben a cipőben járok.Megéri elmenni?

2012. máj. 15. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!