Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy megnyiljon előttem? Vagy inkább felejtsem el?
Van egy lány aki tetszik nekem próbálok vele beszélgetni,de minden úgy megy,hogy én kérdezek és ő válaszol, és tegnap nagyon berágtam rá,hogy én kiteszem a lelkemet és ő meg savanyú képet vág ha velem beszél szinte mindig(ha poénkodok akkor nevet) és engem tart magától a legtávolabb.Állítólag nem vagyok csúnya(én nemtudom megítélni magam :)Az lenne a kérdésem,hogy próbálkozzak még(ha igen akkor mivel)?Vagy felejtsem inkább el?
15F
Már miért ne válaszolna? Meg már miért ne beszélne veled? Ekkora gyerekességet. :)
Ha abban a korszakban van, akkor meg felesleges utána teperned, ha semmi sem jó neki. Majd rájön később, te meg addig találsz érettebb lányt. Ennyi.
Szeptember elején minden jól ment, és te februárra tervezted, hogy el tudja dönteni, hogy kellesz-e neki.
Haver, menekülj az ilyen nőktől, akik ennyire nincsenek tisztában önmagukkal! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!