Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnám a feleségem...

Hogyan tudnám a feleségem motiválni?

Figyelt kérdés
A párom gyógyszerész. Heti pár napot megy el dolgozni, de szinte minden nap sírva jön haza a sok megaláztatástól. A betegek iszonyat türelmetlenek, a főnök sem kedves, a program amivel dolgoznak összeomlik, mindezt nevetséges fizetésért. Teljesen úgy érzi hogy kidobott az életéből 6 évet mivel ezt a pénzt sokan még a takarításból megkeresik mindenféle felelősség nélkül. Hogyan tudnám visszaadni az önbizalmát egy olyan országban ahol ez szinte lehetetlen.

ma 14:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
21%
Mindenki hibás csak ő az áldozat? Véletlenül nem túl érzékenység a párod? Amúgy máshol is dolgozhat gyógyszerészként. Nem értem hol a probléma.
ma 14:45
 2/13 A kérdező kommentje:
A probléma az hogy nevetséges fizetéssel akarják mindenhol kiszúrni a szemét. Még annyit sem fizetnek hogy a Babysittert kifizessük belőle, de valljuk be az egyikhez semmi nem kell a másikhoz 6 év kemény Egyetem.
ma 14:49
 3/13 anonim válasza:
22%
Ilyen az élet? Akkor végezzen el nás munkát.
ma 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Szocializalodnia kéne hogyan kell barmokat kezelni. Senki nem keszul ki fogyatekos debilektol.
ma 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
22%

Gyógyszerész ismerősöm alig dolgozik valamit, betegekkel nem beszél, és napi 100e-et vissza haza, ha helyettesíteni megy másik patikába akkor 150e a hétvége/nap.

Szóval a te feleséged csinál valamit rosszul.

Váltson patikát.

ma 15:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Ő már vállalkozói jogviszonyban dolgozik és kellő tapasztalattal rendelkezik. Az én feleségem még kezdő. Az összes programot mindent meg kell neki tanulni. Ez azoknál működik akik már 10, 20 éve a szakmában vannak és a kisújjukból kiráznak mindent....
ma 15:11
 7/13 anonim válasza:
86%

Olyan helyre menjen, ahol főleg tényleges gyógyszerészi feladatot bíznak rá, nem a betegtéri kiszolgálást.

Amúgy jó humor, és stabil lelkivilág kell ehhez a munkához.

Barátnőm közel negyven éve tolja. Vannak jó sztorik. Ő megtanult mulatni a hülyéken. Természetesen nem ott helyben, csak utólag.

ma 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem normális, hogy csak heti pár napot dolgozik, mégis sírva jön haza. Meg kell tanulni az embereket, új szituációkat kezelni, ha eddig mindentől óvva volt, akkor az elején nehéz lesz.

Szerintem pár önismeret és kommunikáció tréning sokat segíthet, hogy könnyebben tudjon alkalmazkodni.

ma 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

6# megoldás:

Ne dolgozzon vállalkozói jogviszonyban!

Az atveres mindenhol.

Inkább utazzon km-ket de normális patikába dolgozzon.

Inkább utaznék 100km-t egy jó munkahelyre ahol megfizetnek megbecsülnek mint 1 km-t ahol vállalkozónak kenyszerítenek!!!

ma 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A tesóm gyogyszerés Angliában, elég jól megfizetik hál Istennek, számít hazajönni Magyarországra. Akkor ezek szerint inkább ne?

Mennyi a bruttó

ma 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!