Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett itt ekkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett itt ekkora divat a férfit szedni elő mindenért, és csak és kizárólag őt okolni az összes problémáért?

Figyelt kérdés
Ismerkedés, párkapcsolat, házasság, a legtöbb itteni kérdésre adott válasz végül arra fog kifutni, hogy a férfi hibája az egész. Holott ez csupa olyan műfaj, amihez legalább ketten kellenek. A nők manapság ennyire hibátlanok lennének mindenben? Az nem lehet hogy egy átlagos, belekényelmesedős házasságban nem csak a férfi lesz lusta, motiválatlan, hanem a nő is ugyanúgy elhízik, tohonya lesz, elhanyagolja a házi munkát és mondjuk csak a facebookot görgeti munka után? Miért úgy van szinte minden esetben levezetve, hogy ez is a férfi hibája, hogy miatta lett ilyen? Mi van ha fordítva volt? Vagy mi van ha mindkét fél így hat egymásra, rosszul? Ha állítólag egyenjogúság van a nemek között, akkor mire fel ez az óvodás szintű hozzáállás még mindig, hogy a nőket fel kell menteni minden felelősség alól?

ma 15:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Napi incel hiszti.
ma 16:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a másikat hibáztatja, ebben aztán nincs különbség a két nem között.
ma 16:02
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
A nő nem pihenhet vagy mibajod van? Keress cselédet
ma 16:06
 4/23 A kérdező kommentje:
2-es az lehet. De érdekes módon én ritkán látok ezen az oldalon olyat, hogy férfiak tömegesen bevédenének más férfiakat, ha az adott férfi aljas vagy hülye volt. Vagy ha tényleg ő hibázott. Míg fordítva ez itt elég gyakori. A végeredmény pedig az, hogy a legtöbb esetben úgy lesz csűrve csavarva, hogy a férfi a hibás mindenért. A nő rossz dolgai pedig elhallgatva. Ha pedig valaki azt felhozza, az többnyire egyből betámadva. Egyenjogúság?
ma 16:08
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
4- hát védjétek be egymást, ki tiltja?
ma 16:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Minek? Én úgy tudtam ez a felnőtt párkapcsolatok kategória. Ahol párkapcsolati problémákra adnak segítő válaszokat az emberek. Nem valami feminista fórum, ahol a férfi az csak és kizárólag minden rossz okozója lehet. Meg nem is valami no ma'am klub ahol a nő valami életrabló démon. De igazából csak az érdekelne, hogy mikor lett ez az egész itt ekkora divat?
ma 16:20
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Mi ezzel a bajod?
ma 16:23
 8/23 anonim ***** válasza:

Persze hogy a férfi hibája minden mert mi egy kiszolgáltatott csoport vagyunk nők, minden a férfin múlik ha jobban belegondolsz.

Pl. Kezd udvarolni egy pasi. Mi nem tudunk mit tenni mint csak azt hogy vagy fogadjuk a közeledését vagy nem. Ha igen, az rendben van a férfi részéről az ugye neki kedvez. Ha nem, az azt jelenti hogy nem jön be, ne udvaroljon tovább nekünk.

De itt is a férfi dönt hogy tovább alázza saját magát, vagy tényleg keres olyat aki veszi a lapot.

Kapcsolatban: itt is a pasi cselekvőbb kell hogy legyen, ha nem tesz semmit, mi nem tudunk beleszeretni, mi nem tudjuk megdugni, neki kell tökösnek lennie nem nekünk itt megint a pasi az oka mindennek hogy működik e a dolog.

És végül ki tesz magáért többet? Hát persze hogy a nők, bennük sokkal jobban benne van a fennmaradási ösztön, nem véletlen annyi pali van hajléktalan, nő alig. Alapból a nők tesznek magukért többet mint a pasik. A pasik szarnak rá mindenre a jóvanazúgy is aztán csodálkoznak ha undorodnak tőlük a nők.

Mi nők sem vagyunk szentek az tény! De ha meg a nővel van gond, megint csak a pasi a lúzer, aki ezt nem veszi észre, akkor is vele marad mer a punci mindenek felett. Tehát itt is a pasi tehet arról hogy nem lép ki a kapcsolatból.

Egyszóval rohadt kényelmesek a pasik.

Tisztelet a kivételnek de azok többnyire nem ez a magyar bunkó pasik.

ma 16:25
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom én nem ezt tapasztalom amit te írsz. Ha én nőként írtam kérdést, kaptam hideget meleget. Egyáltalán nem az a helyzet volt amit leírsz, hanem mindenki elmondta a véleményét.
ma 16:31
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó példákat 8-as. Tehát erről beszélek. Most akkor a nő az egy független, önálló és erős nő lenne, vagy épp ellenkezőleg, kiszolgáltatott és áldozat csoport? Mert az nem járja, hogy a modernkori feminizmus erről szól, hogy ezt a két ellentétes szerepet váltogatni, hogy épp mikor melyik az előnyösebb az adott nő számára. Hogy erőszakosan beolvasni a férfiaknak, háborogni mindenen, nyíltan és nagyképűen agresszorkodni velük, de amikor a férfi aztán megunja és visszaszól, akkor bebújni az áldozati pózba, hogy a férfi erőszakos, a nő meg nem csinált semmit. El kéne dönteni ha már ennyire a feminizmus és egyenjogúság van kihangsúlyozva, hogy akkor most melyik szerep az igazi. Mert ez a váltogatás és mindenből csak az előnyök kiszedegetése, ez nagyon visszatetszést keltő, komolytalan, és nem is túl hiteles. Mellesleg a valódi egyenlőséghez sincs így sok köze. Mert kb arról szólna így ez a fajta modern feminizmus, hogy a nő az szabadon tehet bármit, de felelősséget meg nem kell vállalnia a saját döntéseiért és tetteiért, sőt nyugodtan tolja a férfikra az egészet. Gyakorlatilag az ő összes saját hibáját is. Feminizmus? Egyenlőség?
ma 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!