Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nap gépezik legalább 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap gépezik legalább 3 órát, ház körül nem segít valami sokat. Valami megoldást talált valaki erre, ha nem akarom elhagyni?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy nem bírok ennyit. Fizikailag ő van többet a munkahelyén de Home Officeban is kell dolgozzam és én keresek többet.

Annyit sem enged, hogy legalább egyszer-egyszer fogadjak takarítót, mert most iszonyatosan sajnálom rá az időt meg energiát ami minden másra kellene. :/

Ő úgy van vele, neki nem kell itthon dolgoznia nekem meg sajnos kell és ez van, ő azert játszik, mert nem kell dolgoznia. Itt nem a házimunkát értem, hanem hogy a heti 45 óráján túl nincs HO-ja, én meg kevesebbet vagyok bent a munkahelyemen és inkább HO-zom, van másodállásom, mert így eleget is keresek meg hatékonyabb is vagyok, mintha sosem HO-znék.

Csak hát van egy olyan érzésem, hogy a párom azt hiszi, hogy amellett nekem van időm puccba vágni a lakást meg ilyenek...

Mindent mondani kell neki, egyedül a szemetet viszi magától, meg vasárol mert nekem nincs jogsim.

De csak azèrt, mert nincs jogsim én is tudok venni dolgokat, max. Nem 6-os rekesz kólát, de csak emiatt, mert én ezt nem tudom megoldani, nem lehet minden más az én dolgom, mert ő havonta max. 1x csinálná meg.

Nem akarom, hogy erre rámenjen a kapcsolatunk...

tegnap 17:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
28, neked az az őszinte szeretet, hogy valaki elnézi, hogy két munkahelyen dolgozol és mellette még te viszed a háztartást, akár görcsölve, vérezve is. Aztán mikor kifakadsz jogosan, még gázlángol is. Ez a pasi nem szeret téged, csak kényelmes neki, hogy vagy. Nem kerülsz neki semmibe, megspórol rajtad egy csomó pénzt, ott vagy neki, lefekszel vele, kitakarítasz és rendbe tartasz mindent. És akkor még megszabja, hogy nem lehet takarítót hívni... Te olvasod amúgy amiket írsz??
ma 12:23
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit sem enged, hogy legalább egyszer-egyszer fogadjak takarítót, mert most iszonyatosan sajnálom rá az időt meg energiát ami minden másra kellene."

Miért kell ezt megkérdezni?

Amikor elmegy otthonról, jöhet a takarítónő.

Vagy neki szegezed a kérdést, segít, vagy fizeti a takarítónőt?!

ma 12:42
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha napi 3 órája van gépezni, akkor ugyanennyi van akár takarítani is. Köttesd ki a netet, mondd meg neki hogy szerinted meg ez a felesleges, nem a takarítónő. Vagy takarít ő is, vagy takarítást fizet. Nem értem miért ragaszkodsz ehhez a kapcsolathoz, ami teljesen egyoldalú. A szilveszteri bulit is úgy fújtam volna le, ahogy van. Vagy segít előkészülni, vagy akkor nem jön senki, egyszerű. Legyen már önbecsülésed, kérlek!
ma 13:31
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva a 28-as hozzsszólásod, csak annyit tudok mondani, neked baj van az emeleten. Kapcsolatfüggő vagy. Miért baj az, ha nem találsz gyorsan másik párt? Ennél amiben vagy, sokkaljobb egyedül. A szeretetről, szerelemről pedig fogalmad sincc.
ma 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!