Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok túllépni ezeken,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni ezeken, amiket a párom csinált?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egyszerűen nem tudok túllépni a következő dolgokon:

Párom az előző exet mindennek elhordta, idiótának stb. Utána később kiderült, hogy együtt játszanak online. Ezt el se mondta nekem úgy kellett rá jönnöm.

Másik: párom dohányzik és elmondása szerint senkinek sem ad. És tényleg, akik kértek eddig tőle nem mondott nekik semmit csak rázta a fejét, hogy nem. Múltkor odament egy lány hozzá kérni cigarettát, ő meg nagy mosolyogva igen persze itt van adok még az öngyújtót is odaadta neki.

Egyszerűen mindig eszembe jutnak ezek és nagyon rosszul érzem magam ezek miatt.

Szakítás után jobb lesz?

tegnap 06:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Elsőt én is megértem.

De a második? Most tényleg mert egyszer szimpatikus volt neki egy random lány és adott neki egy cigit. Ez szakitóoknak elég gyenge. Ezért írják, hogy nem ez a valódi gondod. Érted ez kb az a kategória, hogy azt mondta fáradt, erre utána felvolt még pár óráig szakítsak?

tegnap 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

"Egyszerűen nem tudok túllépni a következő dolgokon"

Miért kéne túllépned rajtuk?

Ki tudja, rólad hogy beszél a hátad mögött?

A helyedben szakítanék, és minden kapcsolatot megszakítanék vele.

tegnap 09:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Mert segg*t csinál a szájából. Folyamatosan azt mondogatta, hogy ez az enyém senkinek nem adok, vegyenek maguknak stb. És ezek után meg ez. Én tartom magam ahhoz, amit mondok.

tegnap 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Értem, ha így te már nem tartod szavahihetőnek a barátnődet, akkor vess véget. Én szerintem ezt túlreagálod, piti dolog ez számomra, de neked kell tudni. Nem számít összességében, csak amit te gondolsz. Viszont így, nehezen lesz hosszútávú kapcsolatod, ha egyből szakítasz.
tegnap 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
Egy újabb tini szappanopera a felnőttpátkapcsolatol témában.
tegnap 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!