Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert konnyebb tullepni ha tudod hogy a masik fel nem akart teged?
Figyelt kérdés
Par eve volt egy srac akivel rengeteg ideig volt koztunk valami, es a vegen megis egy full mas lanyt valasztott. Rosszul esett de par nap alatt tulleptem az egeszen, ugy voltam vele hogy hat akkor ez az o reszerol nem volt semmi. Most egy sraccal igazabol en szakitottam meg a kapcsolatot, es ez vmiert sokkal jobban faj.2023. aug. 11. 23:43
1/4 anonim válasza:
Neked könnyebb, másnak lehet, nehezebb, sőt inkább nehezebb.
2/4 eznemlényeges válasza:
Én is könnyebben túllépek, ha a másik mást választ. Lehet hogy rosszul esik, de ha tényleg nem engem választ akkor eleve volt már más neki a képbe, s én csak olyasféle pótlék voltam.
3/4 anonim válasza:
Lehet eloszor azt hitted ugyis találsz màst. Aztan kiderült hogy csak egy nyomit es nem birod. Es itt ütött be a kudarcélmény.
4/4 anonim válasza:
Nekem nem az, mert ez azt jelenti hogy sosem szeretett igazán tehát át lettem baszva. Akarva akaratlanul, ezen még lehet rontani úgy hogy ő azonnal megszekitás nélkül talál mást ez azt is jelenti hogy már el tervezte és be készített egy embert aki az utód les. Ez gyomor forgató számító görény magatartás mert akkor miért nem dob ki akkor amikor az az ember megjelenik?
Hát azért mert fosik hogy azzal sem lesz jó és puhatolózik és amikor már tudja hogy elégséges minimum a másikkal akkor mondva csinált indokokra hirtelen be tlellik a pohár és így dob ki. Tapasztalat beszél belőlem nem csak úgy le írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!