Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párodat zavarná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodat zavarná, hogy valaki hazahoz, várnál inkább 30 percet a buszra, minden munkanap, munka után?

Figyelt kérdés

És te elvárnád tőle?

Nem munkatárs, egy ismerős, aki pont akkor jár arra. Ellenkező nemű. Ingyen.

ma 15:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Elgondolkoznék, hogy miért nem bízik bennem ennyire a párom, és hogy van-e így jövője a kapcsolatunknak.
ma 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Exem igy kurogatott a szeretöjevel. Munka után 30 percet kellett volna várnia a buszra, 40 perc az út. Kocsival 15. Felvette a szeretö, dugtak a kocsiban, aztán hazahozta. Kitette a falu végén , felszállt, egy megällóval késöbb le, mintha busszal jött volna.

Mindjärt kiderül, hogy még kedves ist volt, mert nem kért benzinpénzt.

ma 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
#12 az exed félrekúrt volna amúgy is, a kocsival elvisz csak ürügy volt (pontosabban ha jól értem nem is tudtál róla).
ma 17:10
 14/21 anonim ***** válasza:
15%

A párod betegesen féltékeny. Ne ellenőrizgessen, korlátozzon hanem tegyen érte hogy fel se merüljön benned a félrelépés.

A párom minden reggel az egyik (ellenkező nemű) kollégájával megy dolgozni. S akkor mi van? Ha félre akarna lépni megtenné kocsikázás nélkül is. Bizalom egy kapcsolat alapja, nálunk megvan, nálatok nincs!

ma 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Alapvetően nekem csak az fura, hogy nem adsz a benzinbe, legalább egy minimálisat. Így simán elképzelhető akar is tőled valamit. De maga a kérdésedre válaszolva, kinek mi fér bele.
ma 17:40
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
#14 majd nálatok se lesz. Alap kísértést se kellene, és akkor nem lesz hova elcsábulni. Ez nem csak bizalomról szól, hanem az időről. Ha valaki minden reggel fúr téged a hátad mögött, akkor gyorsan meginog az a fene nagy bizalom.. csak idő kérdése az egész.
ma 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Ezt nem nő hanem pasi írta ki, és nem először.

A válasz újra: nem normális ilyen állandó szívességgel elköteleződni más felé. Én nő vagyok, és se elfogadni se adni nem akarnám ezt soha. Mert ha én viszek valakit, vagy a férjem (mindegy) és az a valaki ezt egy idő után természetesnek veszi, vagy fogalmazhatunk úgy is hogy elvárja, akkor mi van ha mi délután nem hazamegyünk mert dolgunk van. Mondjuk bevásárlás, vagy akármilyen más shopping, a barátnőmmel találkozom hogy vásároljunk, ilyesmi. Mit csináljak a kolonccal aki természetesnek veszi hogy mellém huppan be munka után? Ő is jönne velünk? Vagy vigyem haza mielőtt a dolgomra mennék? Vagy reggel, ha én nem megyek, vagy később megyek, mi lesz vele? Hát én soha nem csinálnám ezt. Oldja meg mindenki a saját életét.

ma 18:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Elég pofátlanság ingyen furikáztatni magad.Szállj fel a buszra,nem halsz bele.Egyszer kétszer belefér.Az én férjem is vitte a szomszéd nőt,meg másokat is,de egy idő után megunta a fogdosát,elhajtotta a picsába,mert a szép szóból nem értett.
ma 20:57
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy azt se értem hogy a kocsi márkája (a kulcsszavak közt) hogy jön ide, #17 voltam.
ma 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Arra érdekes, senki nem gondol, hogy minden nap annyival többet tölthetne a párjával, meg bármi más, hasznosabb dologgal, mint malmozni a buszra várva..
ma 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!