Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodat zavarná, hogy valaki hazahoz, várnál inkább 30 percet a buszra, minden munkanap, munka után?
És te elvárnád tőle?
Nem munkatárs, egy ismerős, aki pont akkor jár arra. Ellenkező nemű. Ingyen.

Exem igy kurogatott a szeretöjevel. Munka után 30 percet kellett volna várnia a buszra, 40 perc az út. Kocsival 15. Felvette a szeretö, dugtak a kocsiban, aztán hazahozta. Kitette a falu végén , felszállt, egy megällóval késöbb le, mintha busszal jött volna.
Mindjärt kiderül, hogy még kedves ist volt, mert nem kért benzinpénzt.

A párod betegesen féltékeny. Ne ellenőrizgessen, korlátozzon hanem tegyen érte hogy fel se merüljön benned a félrelépés.
A párom minden reggel az egyik (ellenkező nemű) kollégájával megy dolgozni. S akkor mi van? Ha félre akarna lépni megtenné kocsikázás nélkül is. Bizalom egy kapcsolat alapja, nálunk megvan, nálatok nincs!

Ezt nem nő hanem pasi írta ki, és nem először.
A válasz újra: nem normális ilyen állandó szívességgel elköteleződni más felé. Én nő vagyok, és se elfogadni se adni nem akarnám ezt soha. Mert ha én viszek valakit, vagy a férjem (mindegy) és az a valaki ezt egy idő után természetesnek veszi, vagy fogalmazhatunk úgy is hogy elvárja, akkor mi van ha mi délután nem hazamegyünk mert dolgunk van. Mondjuk bevásárlás, vagy akármilyen más shopping, a barátnőmmel találkozom hogy vásároljunk, ilyesmi. Mit csináljak a kolonccal aki természetesnek veszi hogy mellém huppan be munka után? Ő is jönne velünk? Vagy vigyem haza mielőtt a dolgomra mennék? Vagy reggel, ha én nem megyek, vagy később megyek, mi lesz vele? Hát én soha nem csinálnám ezt. Oldja meg mindenki a saját életét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!