Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez minden párkapcsolatban így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden párkapcsolatban így van?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem általánosságban, mert ha igen, akkor megpróbálom valahogy megszokni.

Tehát a probléma:

Én nem megbeszélni akarom a napomat, hanem elfelejteni. Ha kilépek a cég ajtaján, akkor számomra másnap munkakezdésig a cég és a munkám nem létezik. Mire hazaérek a busszal kiszellőzik a fejem és lezárom magamban a munkanapot. Pedig szeretem a munkámat, de nem akarok róla beszélni. De eddig egyik barátom sem volt ilyen. Ők azt csinálták, hogy hazaértek és képesek voltak órákat beszélni róla. Ezt még el tudtam volna viselni, de utána mindig jött a kérdés, hogy És neked milyen napod volt?

Eddig kettő párkapcsolatom volt, tehát nincs sok tapasztalatom. Ezért kérdezem nálam tapasztaltabbaktól, hogy ez általános jelenség az együttélésnél?

2022. dec. 17. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy megkérdezik milyen napod volt, ez egy kis figyelmesség, de ha neked erre nincs szükséged, vagy jobban érzed magad tőle hogy ha nem kell róla beszélni, akkor csak elmondod a párodnak pontosan úgy ahogy ide leírtad, nem kérdezi és meg van oldva.
2022. dec. 17. 11:06
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ne a melódról beszélj, hanem másról, amiről kedved van.
2022. dec. 17. 11:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Elmondtam mindegyiknek. Nem változott semmi.
2022. dec. 17. 11:08
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Ezt szoktam csinálni.
2022. dec. 17. 11:09
 5/14 A kérdező kommentje:
De a legjobb az lenne, ha a másik sem olyanról beszélne órákat, ami egy cseppet sem érdekel.
2022. dec. 17. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legtöbben érdeklődünk a párunk napja iránt, de az már ritkább, hogy órás beszámolót kapnánk róla. Párommal a viccesebb, érdekesebb vagy kellemetlenebb dolgokat szoktuk megbeszélni. De ha valamelyikünknek nincsen kedve, akkor ez természetesen nem kötelező, csak erről szólni kell, hiszen egyikünk sem gondolatolvasó. Mindig szólj, ha valamit nem szeretnél, mert egy jó kapcsolatvan semmi sem kötelező.
2022. dec. 17. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen mi szeretünk beszélgetni. Mindegy, hogy munka vagy időjárás a téma.

Ha meg a párjaid nem kérdeznék meg, hogy mi történt vele, akkor meg bunkónak állítanád be őket?

2022. dec. 17. 11:27
 8/14 A kérdező kommentje:

#7 Nem, nem lenne bunkó. Ideális lenne.

Én is szeretek beszélgetni, de csak olyanról, amiről van némi fogalmam. Számomra idegen emberek között végzett ismeretlen munkáról nem tudok beszélgetni.

2022. dec. 17. 11:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Mindegyik hasznos.
2022. dec. 17. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:

En sem szeretem hallgatni, mit csinalt a parom aznap, amikor a konkret munkavegzesi folyamatokrol beszel, mert egyaltalan nem tudom elkepzelni, nem ertek ahhoz, amit csinal, amikrol magyaraz, egyszeruen untat, mert nincs a fejemben olyankor egy kep, kicsit olyan, mintha egy idegen nyelvet hallgatnek, amit nem ertek. Volt amikor egy helyen dolgoztunk, akkor tok mas volt a helyzet, mert mindent el tudtam kepzelni, a helyszint, a szitut, stb.

Ettol fuggetlenul meg szoktam kerdezni, mi tortent, csak zone outolok, mikozben mesel😂

2022. dec. 17. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!