Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez minden párkapcsolatban így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden párkapcsolatban így van?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem általánosságban, mert ha igen, akkor megpróbálom valahogy megszokni.

Tehát a probléma:

Én nem megbeszélni akarom a napomat, hanem elfelejteni. Ha kilépek a cég ajtaján, akkor számomra másnap munkakezdésig a cég és a munkám nem létezik. Mire hazaérek a busszal kiszellőzik a fejem és lezárom magamban a munkanapot. Pedig szeretem a munkámat, de nem akarok róla beszélni. De eddig egyik barátom sem volt ilyen. Ők azt csinálták, hogy hazaértek és képesek voltak órákat beszélni róla. Ezt még el tudtam volna viselni, de utána mindig jött a kérdés, hogy És neked milyen napod volt?

Eddig kettő párkapcsolatom volt, tehát nincs sok tapasztalatom. Ezért kérdezem nálam tapasztaltabbaktól, hogy ez általános jelenség az együttélésnél?

2022. dec. 17. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sosem kérdezem milyen napja volt.

De én se mesélek róla. Én abban nőttem fel h hiába meséltem otthon a napomrol igazán nem figyelt rá senki..meg mindig megkaptam h a te dolgod old meg jól..34f

2022. dec. 17. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi megkérdezzük egymástól, igen. Nálunk ez alap. A munkahely az ahol az ember kb több időt tölt, mint a saját párjával, szóval az életének a jelentős része ott zajlik. Nyilván mi sem apró részletekben meséljük el, hgoy mit hogy csináltunk aznap, de összefoglaljuk, vagy ha valami érdekesebb, viccesebb dolog történt, akkor azt elmeséljük.
2022. dec. 17. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nem párkapcsolati dolog szerintem. Általános emberi érdeklődés.

Én párom is szeret terhelni engem a munkahelyével. Ha már soknak érzem, akkor leállítom, ennyi. Ez is egy olyan dolog, amit meg lehet beszélni, közösen, közös megoldást találva. Erről szól egy kapcsolat.

2022. dec. 18. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem hallgatni, mert fingom nincsen róla. IT-s, fogalmam sincsen, miről beszél, de udvariasságból megkérdezem.
2022. dec. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!