Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért viselkedik másképp a párom, mint anno az exével? Annyira rosszul esik, hogy egy olyan nőnek, aki megcsalta fűvel fával megadott mindent, én meg sokszor egy jó szót sem kapok.
Közel 2 éve vagyunk együtt a párommal, a kezdetektől együtt lakunk kb.
Az unokatestvérem férjének a gyerekkori barátja, így elég sok sztorit hallottam már róla korábbról, hogy hogyan bánt az exével. Tudom nem kell mindent elhinni, de rengeteg dolog van, ami rosszul esik.
Például, hogy állandóan utaztak, ami nekem is minden vágyam, de mi csak 1x voltunk a két év alatt egy 1 napos kiránduláson.
A lány állítólag sosem főzött, mindig a párom rendelt neki kaját, tőlem meg elvárja, hogyha hazaérek a munkából főzzek neki.
Fizette neki a jogsiját, a szemöldök és szájtetoválását.
Nekem meg olyat mondott ma, ami kihozta belőlem azt, hogy ide kiírjam. Ma azt mondta ad akkor 5 ezerrel többet az albérlet felébe, mert ő jó fej. (Táppénzen voltam influenza miatt, alig kaptam fizetést, és magasabb számla jött ki mint, ami megszokott az albérletnél. Ő amúgy 4x többet keres nálam). Ezek után elgondolkoztam, hogy miért kapom ezt tőle, mikor mindig törődöm vele. És miért tudott értékelni egy olyan nőt, aki képes volt úgy megcsalni, hogy egy helyen voltak házibuliba.
Valószínű nem bántana a dolog, hogyha nem tudnám, hogy bánt az exével.
Tudom én vagyok a hülye, hogy együtt vagyunk, csak most ezt ki kellett írnom magamból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!