Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat. Barátnőmnek a héten lesz a 16-ik szülinapja. Hogy köszönthetném fel és mivel aminek örülne?
Figyelt kérdés
Én olyasmire gondoltam, hogy amíg alszik az ablaka alatt azsfaltkrétával rajzolnék egy szivet vagy valamit és aláírnám hogy boldog szülinapot. Hasonló és más ajándék ötleteket várok. :) Köszönöm2010. nov. 9. 16:22
2/5 anonim válasza:
Ha még friss a kapcsolat, szerintem egy nagyon szép csokor virág megteszi.
Szerintem a rajz egy kicsit gagyi, akkor már inkább szerezz/süss neki hasonló alakú sütit.
3/5 anonim válasza:
jó a rajz nagyon...én is örülnék, ha ilyennel lepnének meg
4/5 anonim válasza:
A rajz nagyon aranyos ötlet. A lány is fiatal még, szerintem örülne neki. Emellett lepd meg még valami saját készítésű sütivel, amit szeret és teljes lesz a siker!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!