Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem segít akkor nem igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem segít akkor nem igazi férfi?

Figyelt kérdés
Ha egy nőbe állítólag szerelmes egy férfi akkor megtenné érte hogy segít ha a nő bántalmazó kapcsolatban él?Senkinek sem kötelessége,de a nő azért nem hagyja el a bántalmazó férfit mert kevés a fizetése hogy albérletbe menjen.És nem pénzel kellene segíteni hanem esetleg ötletekkel,bármilyen megoldással.De a férfi csak annyit mond ô ebben nem tud segíteni, old meg egyedül és állandóan irkál a nőnek hogy hiányzik,szerelmes belé,és hogy vele szeretne majd élni de hagyja hogy bántsák.A nőnek is tetszett a férfi de elbizonytalanodott hogy valóban akarja őt szerinte csak hülyíti hogy lefeküdjön vele vagy ilyesmi.
ma 08:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzáfűznék, ismerd meg előtte a férfit, ne csak úgy költözz oda. Nem is ismered. Ettől tényleg sokkal jobb megoldás egy szoba, nem tudom hol laksz. De itt pesten is simán találsz szobát, szép lakásban rezsivel együtt 100-ért.
ma 09:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
11- azért az egyáltalán nem biztos, hogy a hozzáköltözés opció. Normális pasi nem költöztetne magához egy szinte tök idegen nőt.
ma 09:38
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
#12 Igen, ezért is született valószínűleg a kérdés, hogy nem költözteti oda magához. Viszont arra akartam felhívni a kérdező figyelmét, hogy mégha fel is ajánlotta volna a pasas, egyáltalán nem jó ötlet lenne. Inkább béreljen szobát, mert simán lehet találni jó áron és nem is egy életre kell ott maradnia.
ma 09:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szereted, csak a segítségét várnád. Ennek így semmi jövője.

Szobabérlés jó ötlet, és egy idő után valaki, akivel te is szeretnél együtt lenni.

ma 09:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát de miért segítene neked amikor nem akarod elhagyni a párod? Együtt se vagytok! Persze, hogy nem segít. Amúgy se tud. Azzal semmit se érne el, hogy magához költöztetne hiszen neked a legjobban pszichológus kéne és nem más férfi! Kiszolgáltatott helyzetből megint kiszolgáltatott helyzetben akarsz kerülni? Nem is ismeritek egymást! És ha ő is bántalmazna akkor megint hova mennél? Szerezz albit, vagy menj haza szülőkhöz, akár rokonokhoz, barátokhoz.
ma 09:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
13- igen, egyáltalán nem jó ötlet.
ma 09:56
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én se segítenék neked. Felnőtt nő vagy és arra se vagy képes, hogy megold a saját gondjaid. Más emberre szeretnéd nyomni és képes vagy "hamis férfinak" nevezni miatta. Nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy jó sok veled a gond és marhára szereted kihasználni az embereket. Egyáltalán még csak ismerkedni se kéne más pasassal hanem külön kéne menni a párodtól. Kapcsolatfüggő vagy és lehúzós személy. De te beszélsz a férfira, hogy csak megdugni akar. Hát csak dugásra való vagy ha még annyi sincs meg benned, hogy elköltözz!
ma 10:02
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"És nem pénzel kellene segíteni hanem esetleg ötletekkel,bármilyen megoldással."

A legnagyobb probléma, és egyben a legnagyobb paradoxon, hogy ezek a nők pont, hogy az ötletekre nem vevők. Bárki bármi ötlettel előáll, egyből találnak kifogást, hogy az miért nem jó.

ma 10:20
 19/32 anonim ***** válasza:
65%
Amellett, hogy egyetértek azzal, hogy neked kell megoldani a problémádat, az viszont biztos hogy nem így viselkedik valaki, aki szerelmes. Szóval szerintem keress lakótársat költözz el és dobd mindkét csávót.
ma 11:10
 20/32 anonim ***** válasza:
57%

Arról nem írt a kérdező hogy hol lakik!

Lehet hogy egy zsákfaluban ahol nem is tud annyi pénzt összeszedni hogy a kauciót kifizesse egy albérletre, lehet hogy munkája sincs (vagy közmunka).

Akik azzal dobálóznak hogy menjen albérletbe.... biztos ment volna már ha tudna. Az is lehet hogy a bántalmazó fél nem is engedi el sehová! Erről sem írt semmit a kérdező.

Azt sem tudjuk az új pasas mióta hülyíti, lehet hogy évek óta. De igen, valószínű hogy csak a szex miatt írogat, mert ha komolyan kellene neki a kérdező akkor segíthetne a pasas ha már esetleg évek óta ismerik egymást (de ugye nem derült ki hogy mióta ismerik egymást).

Egyébként az igaz hogy egy felnőtt ember oldja meg a saját életét, de ha megfigyelitek a társadalom működését akkor az igen szomorú képet mutat.

Mindenki magának kaparja ki a gesztenyét, egyre inkább mindenki félti a vagyonát (érthető okokból), már csak akkor segít az egyik ember a másiknak ha abból ő is bőven profitál.

Aki bajba kerül pl bántalmazó kapcsolatba, vagy toxikus szülőktől nem tud megszabadulni, esetleg nincs olyan munkája amiből albérletet tudna fizetni, akkor gyakorlatilag neki annyi.

Egyre többen lesznek öngyilkosok, mert sokaknak esélye sincs kitörni ebből. Nincs elég baja szerencsétlennek, hitegetik és még szexre is használni akarják.

Tudom, le leszek pontozva, de siralmas ahogy a társadalom mindenkit csak használ, ha baja van oldja meg, de kitörni egyedül nem tud a nyomorából, mert ha tudna már megtette volna.

Én nem ítélem el a kérdezőt, mert a részletek ismerete nélkül nem szoktam ítélkezni. Nem tudom milyen a családi háttere, lehet hogy onnan is menekült ehhez a bántalmazó pasashoz. Nem tudhatjuk mert erről nem írt.

Könnyű dolog ítélkezni, aztán meg csodálkozik az illető környezete ha öngyilkos lesz. Láttam már hasonló szituációt. De amikor érdemi segítséget kellett volna nyújtani, akkor mindenki elfordult, vagy a saját "gesztenyéjének a kikaparása" fontosabb volt. Aztán néznek bambán, hogy de "mé halt meg", nem értik....

ma 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!