Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem segít akkor nem igazi férfi?

Te nem szereted, csak a segítségét várnád. Ennek így semmi jövője.
Szobabérlés jó ötlet, és egy idő után valaki, akivel te is szeretnél együtt lenni.

"És nem pénzel kellene segíteni hanem esetleg ötletekkel,bármilyen megoldással."
A legnagyobb probléma, és egyben a legnagyobb paradoxon, hogy ezek a nők pont, hogy az ötletekre nem vevők. Bárki bármi ötlettel előáll, egyből találnak kifogást, hogy az miért nem jó.

Arról nem írt a kérdező hogy hol lakik!
Lehet hogy egy zsákfaluban ahol nem is tud annyi pénzt összeszedni hogy a kauciót kifizesse egy albérletre, lehet hogy munkája sincs (vagy közmunka).
Akik azzal dobálóznak hogy menjen albérletbe.... biztos ment volna már ha tudna. Az is lehet hogy a bántalmazó fél nem is engedi el sehová! Erről sem írt semmit a kérdező.
Azt sem tudjuk az új pasas mióta hülyíti, lehet hogy évek óta. De igen, valószínű hogy csak a szex miatt írogat, mert ha komolyan kellene neki a kérdező akkor segíthetne a pasas ha már esetleg évek óta ismerik egymást (de ugye nem derült ki hogy mióta ismerik egymást).
Egyébként az igaz hogy egy felnőtt ember oldja meg a saját életét, de ha megfigyelitek a társadalom működését akkor az igen szomorú képet mutat.
Mindenki magának kaparja ki a gesztenyét, egyre inkább mindenki félti a vagyonát (érthető okokból), már csak akkor segít az egyik ember a másiknak ha abból ő is bőven profitál.
Aki bajba kerül pl bántalmazó kapcsolatba, vagy toxikus szülőktől nem tud megszabadulni, esetleg nincs olyan munkája amiből albérletet tudna fizetni, akkor gyakorlatilag neki annyi.
Egyre többen lesznek öngyilkosok, mert sokaknak esélye sincs kitörni ebből. Nincs elég baja szerencsétlennek, hitegetik és még szexre is használni akarják.
Tudom, le leszek pontozva, de siralmas ahogy a társadalom mindenkit csak használ, ha baja van oldja meg, de kitörni egyedül nem tud a nyomorából, mert ha tudna már megtette volna.
Én nem ítélem el a kérdezőt, mert a részletek ismerete nélkül nem szoktam ítélkezni. Nem tudom milyen a családi háttere, lehet hogy onnan is menekült ehhez a bántalmazó pasashoz. Nem tudhatjuk mert erről nem írt.
Könnyű dolog ítélkezni, aztán meg csodálkozik az illető környezete ha öngyilkos lesz. Láttam már hasonló szituációt. De amikor érdemi segítséget kellett volna nyújtani, akkor mindenki elfordult, vagy a saját "gesztenyéjének a kikaparása" fontosabb volt. Aztán néznek bambán, hogy de "mé halt meg", nem értik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!