Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Lent

Figyelt kérdés

9 éve élünk az élettársammal.

Harmonikus kiegyensúlyozott boldog a kapcsiolatunk .Mindent megbeszélünk és mindenben támogatjuk egymást.

Minden olyan mint az elején nálunk még a szerelem is. 2 fiunk van és egy közös lakásunk 6 éve .1 éve sikerült teljesen rendbe rakni.

Azóta szépen tudtunk férre tenni és egy autovásárlást tervezünk.

Mind kettönknek van jogosítványa .Neki céges autó van munkába járni ezt leginkább nekem szeretné( ovi suli munka bolt) nekem mind 2 tesóm autója a nevemen van elég régóta igy a biztositásban bonusom eleg jó

Ezért evidens hogy az én nevemre kellene iratni.

Tegnap délután mikor ezt megemlitettem ő teljesen elzárkozott ettöl.Mintha nem is az az ember lenne aki .

Semmi képpen nem lehet az én nevemen mert hogy neki is legyen már valami a nevén . Ja és mivan ha én egyszer úgy döntök hogy nem akarom ezt a kapcsolatot (semmi okom nem lenne rá) . Elég fura dolog ez.Szért is mivel én kapom az autót. Egyébként emmiben nem valtozott köztünk hogy ilyet mondjon .

Nekem semmi hátsó szándékom nem volt ezzel csak magunk miatt dzerettem volna ne keljen ha nem muszáj annyit fizetni. Eleggé megbántott de ő sajnos nem érti mivel mert ő ezt nem bántásbol mondta.

Arra is gondoltam hogy ez amolyan Ferfias dolog azért szeretné hát nem tudom. Szerintetek.

ma 12:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Huha kedves 10 .csak nekem egyenlő ez azzal mintha két idegen ember lenne együtt? És nem örökre szoló párt alkotnának .

Vagy én vagyok a elmaradi gondolkozasú nő?

Ezek szerint igen .

ma 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Több autó a te nevedre van írva, az élettársad pénzéből van a kocsi és még azt se hagyod, hogy egy nyomorult autó az ő nevén legyen? Hát ne haragudj, de te extra önző és nagyravágyó vagy. Nekem is rosszul esne nagyon.
ma 12:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát háromszor is el akartál költözni tőle, de egyébként hiper-szuper a kapcsolatotok. Szerinted. Szerinte meg bármikor felboríthatod és ő állandóan erre készül.

Ez a véleményem.

ma 12:28
 14/24 A kérdező kommentje:

12. A válszom az volt hogy persze drágám ahogy szerrtnéd .Elösszőr jó lenne ha kérdeznél.

Leirtam hogy az anyagi dolog miatt szerettem volna . Nem állunk.olyan jól hogy ha lehet azt 10E ne fogjuk meg.

ma 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Akkor mit is kapsz?

A közös pénzetekből az ő pénzéből veszi ő neked? De legyen a nevén? Bocs, nem értem.

ma 12:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. De igen, mert ez csak egy kapcsolat, aminek bármikor vége lehet csak úgy. Nem vagytok házasok így jogilag minden vagyon különnek számít, függetlenül attól, hogy ti hogy kezelitek. Én se ömlesztenék minden erőszorrást egy kapcsolatban össze. Ha gyűrű van az ujjamon és megvan a jogi védelem, akkor igen.
ma 12:31
 17/24 anonim ***** válasza:
13-as miért kérdezne téged amikor több autó a te neveden van és a saját pénzéből vásárolja? Pénzéhes vagy és le akarod húzni. Persze, hogy nem akar beleegyezni.
ma 12:33
 18/24 A kérdező kommentje:

15. Egy kasszán vagyunk minde kettönk pénze egx helyen van. Befizetünk mindent és elveszük ami egy hónapra elengedő. Neki több s fizetése .

Autót szeretne venni hogy nekem és a gyerekeknek konnyebb legyen ne keljen annyit buszozni.

De nem szeretné ha az én nevemre kerülne.

Neki jóvsl több a fizetéde majdnem 3x

ma 12:38
 19/24 A kérdező kommentje:
17. Te teljesen mást olvastál szerintem. Mi ebbe a lehúzás? Elolvastad a kérdést?.
ma 12:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen logikus, hogy ha nem vagytok házasok és ő fizet bele jóval többet, mert sokkal többet is keres, akkor az ő nevére kerüljön. Főleg, ha a saját bevallásod szerint többször fenyegetted, hogy elhagyod. A legközelebbi ilyennél simán vihetnéd az autót és sehogy se tudná bizonyítani hogy ő fizette.
ma 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!