Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amióta összejöttünk, egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta összejöttünk, egyre visszafogottabban öltözik a barátnőm. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés

Igazából mielőtt összejöttünk megvolt a kis ízléses kereteken belül kihívó stílusa. Az első pár hónapban még csak-csak megvolt, aztán ja, átment a stílusa ebbe a bő pulcsi, farmer vonalba, kb mint akire zsákot húznak kategória... Előtte főleg szoknyát hordott, testhezálló cuccokat, olyan kis szexi volt.

Rákérdeztem, hogy mi az oka ennek, és mindig azzal indokolja, hogy hát neki már nem szabad olyat hordani, amiben megnézik, hát együtt vagyunk. Néha megjegyzi, hogy hű de szívesen hordaná a bármelyik kicsit is szexi cuccát, milyen kár, hogy nem lehet... Én mondom neki, hogy vegye fel, ha szeretné, engem nem zavar, de nem, ő már nem szingli, nem szabad. Közben meg random szomorkodva nézi a cuccait, amiket "nem szabad" hordania.

Leültem beszélni vele erről, hogy de engem tényleg nem zavar, ha úgy öltözködik, ahogy a kapcsolatunk elején/kapcsolatunk előtt. Soha nem is mondtam, hogy zavar. Aztán mindig arra jutunk, hogy jó-jó, legközelebbi buliba/akármire majd... Aztán nem.

febr. 19. 22:46
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

#25 Eddig sem volt pcsás a barátnőm. Mármint nem rakott ki mindent egyszerre, hanem tényleg ízlésesen. Most meg bővebb ruhák, nem hord szoknyát, testhezálló farmert is csak úgy, ha teljesen takarja a fenekét a pulcsi, vagy valami.

Igazából ezzel se lenne baj, mert amúgy aranyos, jól áll neki, csak látszik rajta, hogy így nem érzi olyan jól magát.

#30 Otthon azért, de tesz azért, hogy elcsábítson.

tegnap 12:11
 32/38 anonim ***** válasza:
Mert bejött a divatba a lobogó farmer, tele vannak ilyennel a boltok.
tegnap 15:15
 33/38 anonim ***** válasza:
kábé tíz éve folyamatosan divatban van a lobogó farmer. (meg a nem lobogó is)
tegnap 15:54
 34/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Eddig a csőnadrág ment jó pár évig. Most pedig a bővebb szárú lazább.
tegnap 19:13
 35/38 anonim ***** válasza:
39%

"Le kell vele még egyszer ülni beszélgetni és elmondani, hogy az nem megcsalás ha más férfi megnézi szexisebb, nőiesebb ruhákban."

De ez a nő végülis NEM akar szexis ruhában járni, NEM akarja hogy más férfiak megnézzék, ez az ő saját döntése, szóval itt véget is ér a sztori.

ma 07:50
 36/38 anonim ***** válasza:
#35 de ez a nő SZERETNE szexis ruhákban járni, csak van benne egy blokk, ami miatt nem engedi meg magának.
ma 10:25
 37/38 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember, nem egy gyámság alatt álló fogyatékos, azt csinál amit akar. Itt inkább a pasi erőlteti hogy mit szeressen a nő. :)
ma 11:02
 38/38 anonim ***** válasza:

#37 a kérdező elmondása szerint hordaná a régi ruháit, csak van benne egy blokk. Egy blokk soha nem jó, ha az emberben van. Persze kivétel, ha az a valaki pedofil vagy pszichopata, szociopata stb. De itt nem erről van szó.

A blokkokat pedig le kell rombolni.

ma 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!