Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem csak hízik, hízik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem csak hízik, hízik?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem 10 éve még egy vékony kis 50 kg-os nő volt. Most is még csak 35 éves, de már 85 kg 160 cm-es magassághoz. Egy 5 éves gyerekünk van, terhesen kezdett el hízni, de nem ment le róla, nem is maradt úgy, 65-70 kg volt kb. szüléskor, hanem folyamatosan hízik..Már mondtam neki többször, hogy este ne egyen annyit, meg tudom, hogy őt is zavarja, mondta is többször, de mégsem tesz ellene semmit.

#párkapcsolat, hízás, túlsúly,
febr. 17. 19:11
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
47%
Egyen több zsírt, húst, kevesebb szénhidrátot, és vizet igyon vagy valami zéró kalóriás lónyálat, ha annyira vágyik valami ízre. Akkor nem limbózik a cukra, nem nassol annyit kajálások között, aztán nem hízik.
febr. 17. 20:24
 12/55 A kérdező kommentje:
Miért kellene 50-50%ban csinálnunk otthon mindent mikor én dolgozok, utazással együtt 9 óra, ő meg otthon van egész nap, gyerek meg óvodában? Nem depressziós, csak így kényelmes neki szerintem.
febr. 17. 20:43
 13/55 anonim ***** válasza:
95%
Akkor bizony komolyan el kellene beszélgetni vele, hogy ez így nem lesz jó. Nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de egy magyar átlag család nem nagyon tud megelni egy fizetésből.
febr. 17. 20:48
 14/55 anonim ***** válasza:
74%

11 tevedes

Kell a szenhidrat, de nem mindegy, hogy gyors vagy lassu felszivodasu.

Dietetikus nelkul meg nincs sok ertelme dietaba kezdeni egyelore, amig nem zartak ki minden okot, ami a hizast okozhatja.

febr. 17. 21:05
 15/55 anonim ***** válasza:
86%
Itt nem a hízás a baj, az csak tünet. Nem érzi magát nőnek, vagy unatkozik, nincsenek céljai. Beszélgessetek mitől lenne boldogabb, kiegyensúlyozottabb. Keressétek a kompromisszumot, mert ennek a kapcsolatnak így nincs jövője.
febr. 17. 22:18
 16/55 anonim ***** válasza:
73%

12

És, ha visszamegy dolgozni, ki fogja hozni vinni a gyereket? Tényleg elmesz vele tappenzre ha kell? Koveszed majd a reszed a hazimunka gyerek koruli teendokbol?

febr. 17. 22:50
 17/55 anonim ***** válasza:
4%

Ezt elb sztad szó szerint.

50kg jó nőt elrontani nagy hiba.

febr. 17. 22:55
 18/55 anonim ***** válasza:
26%

12: És mért nem mondod el, ki mit csinál?

És ha ő munkába állna, felvennétek valakit a házimunkára és a gyereknevelésre és ez meg is érné nektek?

febr. 17. 23:27
 19/55 anonim ***** válasza:
30%
Szex közben ő legyen felül.
febr. 18. 00:04
 20/55 anonim ***** válasza:
13%
Undorító az ilyen zsirdisznó...vagy elhagynàm vagy szétcsalnàm...egy szégyen...
febr. 18. 01:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!