Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Mennétek vagy maradnátok?

Figyelt kérdés

15 éve vagyok együtt a párommal, ebből 10 éve házasok vagyunk. 2 gyerekünk van 6 és nem egészen 1,5 évesek.

Az ő házában élünk, nekem sajnos nincs ingatlanom. Amikor jól vagyunk akkor minden nagyon jó és rendes, kedves, kifejezetten udvarias, kirándulunk, élvezzük a mindennapokat, stb. De néha nagyon egymásnak feszülünk és az elég durva vitákba torkollik. Sajnos a nagyobbik gyerekünk már erti is ezt és nagyon nem szeretném ha ezeknek lenne szemtanúja. Az utóbbi fél évben 2x volt hogy tetlegességig fajultak a dolgok. En hozom ki a sodrábol mert nem hagyom a vitát, de sajnos 2x meg is szorította a karomat, amit nagyon intő jelnek veszek. És aggodok hogy nagyon egymásnak fogunk feszülni időről időre ami szerintem nem normális mértékű..

úgy érzem hogy a háztartasban is mindent én viszek, a gyerekekkel minimálisat segit, de ez valahol oke, nert nagyon sokat dolgozik és keveset is van itthon. Ezáltal egyébként megvan mindenünk, nyaralás, ruha, ennivaló, stb. De én sem kerestem rosszul korábban és nem is fogok ha visszatérek a munkába, de ez már nem lesz olyan a 2 gyerek mellett.

Ez ősztôl lesz, de csak 6 órában, mert nincs segitségem, és akárhogy is számolom nem tudok annyit keresni hogy egy albérletet is kifizessek a mai árak mellett. Miután a kisebbik gyerekem csak magánbölcsibe mehet-nincs más itt helyben, ugyhogy választhatok hogy vagy dolgozok és fizetem vagy nem dolgozok-de egyik esetben sem fér bele az albérlet mellé, ugy hogy a mindennapok is simán menjenek. Amennyibe pedig most kerül az élet még ha el is intézödne a válàs és lenne gyerektartás akkor sem tudnám kifizetni a magánbölcsi, albérlet, létfentartás kombinációját 2 gyerekkel, segitseg nélkül. A munkám része ugyanis néha a hétvégi vagy esti elfoglaltság (előadóművészet) amihez segitség hiján elengedhetetlen a baby sitter, ami szintén penz ugye. Anyukámhoz mehetnék, de ő 150 km-re lakik, és nem akarom iskola előtt kiszakítani a gyerekem a környezetéből. Neha ő besegit, de még nyugdij előtt van, nagyrészben dolgozik. Kilátástalan helyzetnek erzem, de kezdek belefáradni. Nyilvan en is hibázok, de azt érzem hogy ami a másik féltől jön már túl sok, nem tudok és nem akarok már ennyi dolgot megbocsájtani (viták alkalmával sokszor nagyon le is minősit, alacsonyabb rangúként kezel, és olyan dolgokkal bánt ami szerintem nem fér bele-én ezt viszont soha nem teszem, egyszerüen nem vagyok ilyen). De úgy erzem hogy nincs kiutam, és nem tudok szabadulni. El vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek, de úgy erzem vmit muszáj.

febr. 15. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

"a ferjem sokszor szombaton is egész nap meg fél vasárnap is dolgozik"

Hullafáradt lehet, ezért sincs türelme hozzátok.

Miért dolgozik ennyit? Szerintem ez egyáltalán nem éri meg.

Pihenni sem tud, és veletek is nagyon keveset van együtt.

febr. 15. 22:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem beszélni kell errol hanem titokban intézni.
febr. 16. 00:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megszorítja a kezedet, lökdös, az nem normális, arra nincs mentség. De ha heti 7 nap dolgozik, este is, akkor nem csoda ha fáradt, feszült, ingerült. A második gyerek érkezése miatt nem tud kiszabadulni a mókuskerékből, minden az ő vállán van. Mint ahogy te is ezt érzed a háztartással, gyerekekkel kapcsolatban. Az agresszív viselkedés továbbra sem elfogadott, de le kellene ülnötök normális megoldást találni, akár együtt, akár különválva.
febr. 16. 00:43
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Egy őszinte beszélgetés sokat segítene, hogy neki jobb lenne-e, ha elválnátok, mondja meg őszintén.
febr. 16. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"a ferjem sokszor szombaton is egész nap meg fél vasárnap is dolgozik"

Azért nincs türelme, mert szeretőzik és a másik nő is rágja a fülét.

febr. 16. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

15 nem hülyeség amit ír, sanszos hogy már szerető van a képben, akkor szokták leértékelni a feleséget, megszaporodnak a viták, ezzel enyhíti a saját bűntudatát, önigazol, hogy "látod, minden okom megvan a szeretőre, mert elviselhetetlen vagy"

A sok munka és pötyögés mögött gyakran az áll, hogy éppen akkoris csajozik. Persze dolgozik aha... nekem volt olyan, hogy hétvégén is irogatott ügyfél, igaz munka ügyben, aztán szépen lassan rám nyomult. Gondolom a vasárnapi húsleves közben is azt mondta otthon, hogy halaszthatatlan dolga van, közben lényegtelen dolgokkal keresett állandóan hétvégén és az esti órákban.

febr. 16. 10:07
 17/18 anonim ***** válasza:
🚩🚩🚩🚩🚩
febr. 16. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért dolgozik ennyit, mert saját vállalkozása van?

Ha igen, akkor sajnos ez van. Próbálj vele beszélni, hogy hogyan lehetne ezt redukánlni, mert félted őt is meg a házasságotokat is.

Ha nem, akkor direkt csinálja, hogy ne kelljen veletek lennie. Azon sajnos nincs mit menteni.

febr. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!