Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfinak milyen egzisztenciája kell hogy legyen?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok egy férfival már 1.5 éve.

Egy nagyon régi kocsija van és ezzel be is zárult a kör.

Albérletben lakik.

Semmije nincs sokszor pénze sem. A szülei segítik ki.

Nem vagyok anyagias. Nem zavar az sem hogy albérletben van. Hisz sokan vannak így.

Nem is lennék vele együtt ha számítana.

De beszéltünk az összeköltözésről.

Eléggé zavar hogy semmije nincs.

De tényleg semmi csak 2 táska ruha.

Én vagyok rosszul bekötve hogy zavar ez a dolog vagy nem kellene vele törődnöm.

Nekem van házam stb.

febr. 11. 17:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
23%

Kérdés a Kérdező pasija mennyit keres és mi a munkája ha ennyire kevés a pénze.

Tanárral pl. tuti nem kezdenék, mert szervilis majom mind, az elnyomó rendszer kiszolgálója mindegyik. A jövő generációjának elrontója!

De melóssal se, mert mindegyik alkesz lesz idővel.

Viszont ementén a gondolatmenet mentén könnyen le lehet szűkíteni a kört arra a párszázezer vállalkozóra aki van az országban. Mert amit elvártok, azt a gyári melós, vagy irodai rabszolga 40 év alatt se fogja tudni megszerezni. Viszont arra a párszázezer vállakozóra kicsit sok ez a többmillió nő. Szóval hölgyek: jól kéne kinézni. Mondjuk úgy, mint a nők top 1%-a. Akik be is ülhetnek a vállalkozó mellé az Audiba. Ha ti mindenképp felső 1%-os pénzes csávót akartok.

Kérdés, ti mit tesztek ezért? Rendszeres sport, kozmetikus, smink, esztétikai beavatkozások, divatos ruhák, tűsarkú? Vagy csak megy a rinya elnyűtt macinaciban igénytelen kinézettel? Mert legtöbbször ezt látom...

febr. 11. 21:16
 22/46 anonim ***** válasza:
64%

Valamit valamiért. Mi egy hónapban maximum 400-at költünk el 2 főre, szóval az 200 egy főre. Az, hogy mennyire lazán kezeled a kaja pocséklást, szerintem szörnyű. Nekünk a kaja a költségek nagy része, nem a két havi domestos dobja meg a dolgot, legalább 250 megy a 400-ból kajára. De hacsak nem jön közbe betegség, vagy valami nem várt, gyakorlatilag semmit nem dobunk ki. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk mennyi a kalória szükségletünk és annyit vásárolunk. Ha főzünk, akkor nem kondért főzünk, hogy a fele menjen ki kukába, ráadásul sokszor külön kaja kell kettőnknek (ilyen szempontból olyan mint egyedül. De ha én tudom, hogy egy étkezés nálam 70 gramm tészta, a páromnál meg 120, akkor kifőzök magamnak 140 grammot neki 240-et és amint végeztem éthordókba kidobozolom. 0 része megy ki a kukába. Gyakorlatilag egy-egy mélyre gurult krumplin vagy hagymán kívül soha nem dobunk ki semmit, mert a világ legnagyobb pazarlásának tartom.

Edzeni nekem a cég fizet bérletet, ő otthon edz, így az ingyen van. BKV bérlet 20k, ez sem eget rengető. Étterem megy szép kártyából, ha megyünk, belföldi wellness is. 400-ból még autót is fenntartunk és emellett a bevételünk 2/3-át félrerakjuk, mert minél előbb lakást akarunk venni.

Élhetnénk a mi bevételi szintünkkel magasabb színvonalon? Simán. De akkor még 10 év múlva is azon hisztiznénk, hogy nincs semmink.

febr. 11. 21:21
 23/46 A kérdező kommentje:

20. A számító nőszemélyt remélem nem rám értetted.

Senki nem mondta hogy legyen lakása.

Írtam is hogy nem zavar hisz sokmindenki albérletben lakik. Én is voltam így.

Én meg dolgoztam a lakásért. 2 műszakban hétvégén plusz munkával.

Én vettem neki ruhákat mert nem volt rá valója. Így karácsony szülinap vagy csak úgy azt kapott.

De ne mond már hogy 40 évesen 2 táska ruha normális vagyon.

Se egy saját ágy egy hűtő egy szekrény semmi nem az övé az albérletben és egy 25 éves kocsija kell hogy legyen. Engem csak ez érdekelt hogy én látom rosszul hogy ezek alap dolgok. Mikor se kutyája se macskája.

Mert ha összeköltözünk lényegében neki ott nem lenne semmije. És bele gondolva kicsit zavaró vagy fura helyzet.

De persze költözés után könnyebb lenne ketten.

febr. 11. 21:22
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező ne vedd rossz néven, de hadd kérdezzem meg, hogy neked van valami különösen hátrányos tulajdonságod ami hátráltat a párkeresésben?

Mert ha nincs akkor meg nem tudom érteni h mit akarsz ettől az embertől.

febr. 11. 21:54
 25/46 anonim ***** válasza:

Sajna ez a helyzet magyarországon. Én sajnálom a pasast, de átérzem azt is, hogy te többre vágysz.

Ebben a helyzetben boldogtalan vagy, és ha nem érzed, hogy ezzel az emberrel biztonságban meg tudsz öregedni, akkor ne rabold tovább a saját idődet. Nem leszel fiatalabb, és most még léphetsz.

febr. 11. 21:54
 26/46 anonim ***** válasza:
Ha egészséges férfi, nem árt, ha megáll a maga lábán.
febr. 11. 22:25
 27/46 anonim ***** válasza:
24: Nem tudod, mit akar egy nő egy férfitől? Testi-lelki szerelmet.
febr. 11. 22:27
 28/46 anonim ***** válasza:
2: És mit szeretsz benne?
febr. 11. 22:27
 29/46 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy van egy rakás dugipénze. Az ilyeneknek mindig van.
febr. 12. 06:47
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz ettől az embertől? Másfél év alatt mégcsak nem is igazán csináltatok programokat, akkor miből áll a kapcsolatotok? Összejártok du-gni? Arra kár összeköltözni, neked nagyon sokba kerülne. Ha mér ahhoz is neked kellett állni a benzint, hogy egyszer elmenjetek valamerre ,akkor vagy nagyon smucig, vagy irtó csóró.

Az szerintem nagyon gáz, ha 40 évesen 2 táska ruha az össz, amit fel tud mutatni. Mit csinált 20 évig? Tengett-lengett? Ilyen mentalitással én nem bírnék mit kezdeni.

Szerintem jobban jársz, ha nem ölsz több energiát ebbe a kapcsolatba, és ha értelmes jövőt akarsz (nem így lézengeni a posványban), akkor valami életképesebb emberrel teszed.

febr. 12. 06:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!