Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell a szülőket bemutatni egymásnak?
8hónapja vagyunk együtt a barátommal.Úgy érzem sokéig együtt leszünk,nagyon szeretjük egymást.én az anyukáját akkor ismertem meg amikor őt, után mikor összejöttünk(1hónapra az első találkozásra) felmentünk hozzájuk, és már tudta az anyja h együtt vagyunk, nem is volt nagy bemutatkozás. nagyjából ismertük egymást.
mivel elváltak a szülei, az apjával kb rá egy másfél hónapra ismertem meg egy családi 'ünnepségen' :D neki se volt hivatalos bemutatkozás, mert tudta h ki vagyok:D
aztán őt kicsit később hoztam haza (mert ő az első,akit hazahoztam és eléggé féltem:D) 2 hónapra rá itt aludt.és bemutatkozott meg minden. apum elég szígorú, de nagyon bírják egymást, és anyum is kedveli:D
és énis az ő szüleit.:)
viszont mikor kell a szülőket bemutatni egymásnak?
8 hónapnál még korai?
volt már hosszabbkapcsolatom, de ott nem is ismertem a szülőket, ő se az enyémet, távkapcsolat volt.
szóval nemtudom
nálatok hogy volt?
18L

nincs olyan hogy kell
van olyan ismerősöm akik 6 év után az eljegyzés előtt mutatták be a szüleiket,
én meg pl. 2 hónap után, mert akkor volt egy olyan rendezvény, amire mindegyikőjüket meghívtam, ez szituációtól függ

bocsánat, képről....elírtam
a lényeg az, hogy szerintem tökmindegy, nincs különösebb jelentősége

Ez engem is foglalkoztatott... :)
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, de a szülők még nem ismerik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!