Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gumival kell csinálni, utálom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival kell csinálni, utálom. Azóta nincs kedvem,mert nem erzek semmit sem. Ha meg fizetek más csajnak akkor is kell gumi,hogy ne szedjek össze valamit. Innetől lényegében ennyi volt?

Figyelt kérdés
Csaj nem akar szedni bogyot mert nem tesz jot neki. En nem akarok huzni gumit mert nem erzek semmit. akkor ennyi volt az egesz? csinalni sem akarja mert szerinte az eletben ez nem fontos. mekkora egy szar az elet...
ma 10:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

4

Nem értem, miért kérdőjelezzük meg a férfiak preferenciáit?

Én pl nem szeretem, ha ujjaznak, mert valahogy bárki csinálta (beleértve magamat), egyszerűen kellemetlen volt.

Ha valaki megfejtené, hogy márpedig jó nekem az ujjazás, csak bebeszélem magamnak, azt kb pofon szeretném vágni.

Hadd tudja már mindenki jobban, hogy mi jó neki.

És ebbe természetesen beletartozik a kérdező barátnője, aki nem szereti a fogamzásgátlót. Abszolút érthető, én sem szedek, mert szétcseszte a hormonháztartásomat.

És attól, hogy sok nő vígan szedi, attól NEKEM még szar volt.

ma 10:48
 12/27 retektorta ***** válasza:
18%
Engedd el. Nekem sosem volt olyan nőm, akivel gumit kellett húzni, mert én sem szeretem. Aki ehhez ragaszkodott, ott közös megegyezéssel, békében elváltunk.
ma 10:52
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

11

Csakhogy az ujjazás teljesen más dolog mint az óvszerrel valló szex. Azért "nem" érzi mert a kezéhez van hozzá szokva. Olyan nem létezik, hogy egyáltalán nem érzi. Egyszerűen bebeszéli magának mert nem akar gumi nélkül szexelni. Szakítson, vagy menjen el vazektómiára. Probléma megoldva.

ma 10:55
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek össze. Keress olyat, aki szintén gumi nélkül szereti. A nő meg találni fog olyat, aki élvezi gumiban.

Annak semmi értelme, hogy félrekúráson gondolkodsz, a csajod meg azt se tudja, hogy kerülje el veled a szexet, annyira undorodik.

ma 10:57
 15/27 anonim ***** válasza:
41%

13

Teljesen és tökéletesen mindegy, hogy miért nem szereti…

Ha annyira a kezéhez lenne szokva amúgy, akkor a naturál szex sem jönne be neki.

Az, hogy “csak bemeséli magának, igazából érzi” pont ugyanaz, mintha rám azt mondanád, hogy “igazából nincs baj az ujjazással, annyira nem lehet rossz, csak bemesélem magamnak”.

És ha netán így lenne?

Akkor mi van? Az ő preferenciája, az ő teste, ő érzi mi jó neki.

És tényleg a szakítás vagy a vazektómia a megoldás, mert értelemszerűen a barátnő is pontosan tudja, mi jó neki, és őt sem lehet számon kérni azért, hogy valamit nem akar. Neki is ugyanúgy joga van hozzá, és ha valaki őt kritizálná, és az ő preferenciáit vitatná el, ugyanúgy kiállnék mellette.

ma 11:09
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nőljél fel agyban, ismerd fel hogy nem te vagy a világ közepe. A szex (legalább) két emberről szól. A résztvevő embereknek fontos hogy tiszteletben tartsuk a fizikai és mentális jóllétét. A szexuális életben - amennyiben nem szeretnétek gyereket - a védekezés alap.

Bogyót szedni borzalmas dolog, nem mindenkire hat ugyanúgy, de a nők jelentős részét tönkreteszi hormonálisan, nagyon csúnya hatásai vannak, különféle betegségeket, de akár olyan kisebb fizikai problémákat is okoz mint a teljes libidócsökkenés vagy a súlyos akné. Én biztos nem szednék egy faszi miatt sem, aki ezt várná el, azzal nem is szeretnék szexelni. Más módszereknek is vannak durva hátrányai, ez alapján az óvszer a legbiztonságosabb és a legmegfelelőbb számomra (és szerintem sokak számára). Véd a terhesség és a nemi betegségek ellen is nagyrészt. Lehet belőle kapni nagyon sok félét, méretben, formában, érzetben, sőt anyagban is, ha eleget kísérletezel, akkor teljesen biztos, hogy tudsz találni neked megfelelőt.

Szerintem ha ezt így nem tudod feldolgozni, akkor a legjobb ha tényleg feladod a szexet, mindenki érdekekében. A sajátodban, hogy tényleg ne kapj el semmit, de leginkább szerencsétlen partnereid miatt, akik emiatt nem lesznek kitéve a gyerekes szenvedésednek.

ma 12:04
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

"A szex (legalább) két emberről szól."

Pont ezért kell tiszteletben tartani a kérdező preferenciáit.

ma 12:29
 18/27 anonim ***** válasza:
53%
#17 Tiszteletben van tartva.Tudja merre van az ajtó.
ma 12:36
 19/27 anonim ***** válasza:

#17 A biztonság - nem csak szexben, hanem az élet minden területén - nem egyéni preferencia, hanem alap. Ameddig ez nincsen meg, tehát mindkét fél nincsen biztonságban, addig nem beszélünk a preferenciákról. És igen, ez vonatkozik arra is, hogy tudjam, hogy a másik nem veszélyezteti a testi épségemet (BDSM esetén is nagyon szigorú biztonsági szabályok vannak, és az az alap, hogy ne érezd magadat sosem veszélyben, ha ez megtörténik, azonnal vége a játéknak) és konkrétan az egészségem sem és az ezzel járó mentális biztonság is jelen van.

Az hogy kinek mi teremti meg a biztonságot - gumit húz, tablettát szed (bár ez nem biztonságos egészségügyileg, de ha valakinek ez az egyéni döntése, hát legyen), más megoldást használ, kér egy papírt arról, hogy van friss STD paneled, stb. - azt ő mondja meg. Ha ez megvan, akkor utána lehet arról beszélni, hogy ki mit szeretne, mit preferál, mi a számára, izgatóbb, vonzóbb vagy élvezetesebb.

ma 12:49
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
#18 Ahogy a csaj is tudja, merre az ajtó.
ma 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!