Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most depresszió lehet?
itt senki sem orvos, hogy meg tudná mondani, hogy igen kislányom, te depressziós vagy. ha nagyon úgy érzed, elmehetsz kikérni egy pszichológus véleményét, segítségét. de persze az ilyen dokikat is meg kell válogatni. én voltam régen egyszer, és állította, hogy nekem kutya bajom, aztán nem is mentem hozzá többet. életem legrosszabb szakaszán mentem akkor keresztül, és nem láttam a kiutat. a doki meg a sok rizsálásom ellenére annyit fűzött hozzá: "Maga nem depressziós."...hát én ezt máshogy láttam, és a mai napig máshogy látom az akkori énemet.
amúgy meg a beszéd beszéd beszéd. mozdulj ki otthonról minél többet, járj társaságba. beszélgess sokat a barátnőiddel, add ki magadból, ami a szívedet nyomja. meg persze az agyadat is rá kell állítanod, hogy igenis, te jobban leszel. ajánlom még, hogy ebben a témában olvasgassál könyveket. nekem az is segített. ja, és ott van a zene. tudatosan hallgass olyan dalokat, amelyekről tudod, hogy felvillanyoznak. idő kérdése volt nálam is, de végül sikerült. azóta a gondjaim csillapodtak, viszont már nem "félek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!