Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jellemzőbb inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jellemzőbb inkább a férfiakra hogy elvannak a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sokkal többször hallom azt hogy a nők így nem érzik már jól magukat a kapcsolatban, mert nem tesz semmit bele a férfi, programok szeretgetés figyelem törődés hiányzik, férfinek meg jól van ez így kényelmesebb, el van a kapcsolatban, a férfiak kényelmesebbek lennének vagy ennyivel egyszerűbb az érzelmi intelligenciájuk?
jan. 29. 22:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%
19, engem érdekelne a témáról a véleményed. Mondjuk hogy te mit látsz, hogy éled meg. Mert az, hogy ideköpöd, hogy "feminista", nem bizonyít semmit. Vagyis... ha ennyit tudsz mondani csak, akkor nyilván fáj az igazság.
jan. 30. 14:01
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
Azóta is kifejti a 19-es..
jan. 30. 15:50
 23/26 anonim ***** válasza:

A nőkre is jellemző, hogy csak úgy elvannak a kapcsolatban.

Annyi a különbség, hogy nálunk ez később jelentkezik, nem húsz évesen.

jan. 30. 16:02
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Részben azért is, mert sok nő végez egyedül-, vagy szinte totál egyedül mindent otthon (házimunkára értem), ami megint lelombozó egy kapcsolatban.
jan. 30. 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
37%
#21, #22 Kifejtettem a 9-es és 13-as hozzászólásomban. Mivel férfi vagyok, veletek ellentétben nem tart el a párom, hanem dolgoznom is kell valamikor, ezért nem tudtam hamarabb reagálni.
jan. 30. 18:19
 26/26 anonim ***** válasza:
84%
25: nem tudom, milyen közegben élsz, hogy csak ilyen k...a Vajna Timcsiket ismersz, de a nők többsége nem ilyen. A legtöbb dolgozik a párjával együtt, sőt sokszor még a házimunka nagyobb részét is megcsinálja, ha meg van gyerek, ő tartja észben az ügyes-bajos dolgokat. Ma már kevesebb olyan kapcsolat van, ahol a munkanélküli libuci beleteszi a popsikáját a készbe - ha ez zavar, ne csinimini naplopót válassz, és probléma megoldva. Esetleg tegyél is a kapcsolatért, beszélgess a nőddel, és ne gondold azt, hogy kuriózum vagy azért, mert nem vered a nődet, nem vagy alkesz és dolgozol, akkor kisebb eséllyel dobbantanak mellőled.
jan. 31. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!