Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jellemzőbb inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jellemzőbb inkább a férfiakra hogy elvannak a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sokkal többször hallom azt hogy a nők így nem érzik már jól magukat a kapcsolatban, mert nem tesz semmit bele a férfi, programok szeretgetés figyelem törődés hiányzik, férfinek meg jól van ez így kényelmesebb, el van a kapcsolatban, a férfiak kényelmesebbek lennének vagy ennyivel egyszerűbb az érzelmi intelligenciájuk?
jan. 29. 22:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
A jelenlegi társadalmi rendszerben még egy férfinak nagyobb érvágás egy kapcsolat elveszítése (és nem, ez alatt nem a kisemmizést értem, mert ma már jellemzőbb a kétkeresetes háztartás... hanem az, hogy még mindig a nők végzik el a házimunka jelentősebb részét és a "szellemi szennyes"-t... ill. amit többen már megfogalmaztak... ingyen fix p...a)... ezért kb az a szitu náluk, mint a pizzás vicc, hogy "a pizza akkor is jó, ha szar". Míg egy nő pont ezért, meg valószínűleg a neveltetés miatt is, jóval érzékenyebb.
jan. 30. 09:41
 12/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem 10# senkit nem használok ki. Én szeretem. Egy. Kettő van értelme a kitartásomnak. Házasság jóban, rosszban.
jan. 30. 09:43
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Ja igen, a másik fő ok, amiért a férfiak kevésbé szívesen válnak el: mert akkor a nő viszi a férfi vagyonának felét.
jan. 30. 09:45
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

Tetszik ez a kérdés

Én nőként és tényleg nem bántás,de sokkal egyszerűbbnek látom őket érzelmileg,mint a nőket. Még magukat sem ismerik túl mélyen sokszor. Már a párválasztásnál is (a fent említett okok miatt) hajlamosabbak belemenni a kapcsolatba. Egy nő egy halom szempontot megvizsgal mikor összejön valakivel. Ugyanez válásnál. Én nem értek egyet azzal a valaszoloval,aki szerint a nők olyan könnyen dobbantanának. Pláne gyerekkel. Sok nő van benne egy rossz kapcsolatban mert anyagi/érzelmi okokból nem mernek lépni

Kicsit irigylem néha a férfiakat emiatt hogy nem agyalnak túl semmit, viszont pont emiatt kissé összeegyeztethetetlennek látom a férfi-no kapcsolatokat

jan. 30. 10:37
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
A férfiaknak nem igazán van lelkük. Legtöbbjük teljesen üres, csak ösztön lényként élnek.
jan. 30. 10:40
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
Kényelmes nekik. Hajlamosak hamar belustulni, nekik elég a testiség is. Képtelen a nők lelkével gondolkodni. Nekünk nőknek a romantika is fontos. Ezért van a könyvekben általában főhősnő és főhős. Zabáljuk, drukkolunk nekik, újraolvassuk a romantikus jeleneteket, ábrándozunk, beleképzeljük magunkat. Nekünk ez kell. A főhős. A lovag fehér lovon. Max kevésbé nyálas kivitelben. De ők ezt nehezen értik meg, tisztelet a kivételnek. :(
jan. 30. 11:15
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Nekem egyszer azt mondta egy férfi - és ezt valamiért, mintha büszkén, "nyugodj bele" hangsúllyal mondta volna -, hogy minden férfi egyszerű. A legtöbbnek elég a biológiai funkcióit kielégíteni, és elégedettek, de amúgy ne várjak el tőlük többet, arra barátnőket kell tartani.

Még ha ezt valaki nem is hiszi el, ott van az előző oldalon a válasz. Képzeld el, hány férfi utálhatja a párját titokban, de jó valakihez szólni meg ilyen-olyan módon kihasználni.

Tényleg olyannak tűnnek, mint az állatok - nem rossz értelemben, hanem egyszerűségben. Egy kutyát tök könnyű boldoggá tenni. Kap valami finomat, leviszed sétálni, megsimogatod. Mintha a férfiak is ilyenek lennének.

jan. 30. 12:00
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
17# én nagyon irigylem őket ezért 🥺 bárcsak nekem is elég lehetne ennyi.nokent minden mintha keves lenne
jan. 30. 12:05
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
Megint összegyűlt a "gyűlöljük együtt a férfiakat" feminista klub.
jan. 30. 12:21
 20/26 anonim ***** válasza:
64%
19-es a te példád is jól mutatja milyen egyszerűek vagytok.
jan. 30. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!