Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma esetén van itt más tanács is a szakításon kívül?
Figyelt kérdés
Bármilyen hétköznapi problémára mindig az a válasz: szakíts. Ezt komolyan is gondolják itt? Vagy csak azok írnak ilyet akik alkalmatlanok párkapcsolatra?jan. 28. 12:39
11/14 anonim válasza:
Én azért azt látom, hogy a hétköznapi problémák esetén szokták javasolni a beszélgetést, párterápiát, másik helyzetébe való beleérzést, adott problémához való plusz ötleteket (pl. nagyobb hízás esetén elmenni a másikkal szakemberhez). De na, vannak az olyan problémák, amit nem lehet megoldani. Vagy az egyik, vagy a másik vállalhatatlanul viselkedik és tiszteletlenül (nem tudom, ki mennyire régi motoros itt... nem tudom, mennyire troll, de van a csaj, akit már majdnem egy évtizede csal szénné a "párja" és hazudozik neki... az ilyenre mondjuk azt, beszélje meg 21edszerre is?), vagy olyan elvi problémákban nem értenek egyet, ami feloldhatatlan (pl. az egyik akar gyereket, a másik nem; az egyik tanára akar költözni, a másik akar maradni Bp-n, szexuális összeférhetetlenség).
12/14 anonim válasza:
Sajnos ritka a ténylegesen hasznos válasz, tanács.
A kibicnek semmi sem drága ugyebár..
13/14 anonim válasza:
"Bármilyen hétköznapi problémára mindig az a válasz: szakíts. Ezt komolyan is gondolják itt? Vagy csak azok írnak ilyet akik alkalmatlanok párkapcsolatra?"
🤣Le merném fogadni, hogy tettél fel kérdést és felkaptad a vizet azért, hogy kiosztottak főleg ha jártattad a szádat, vagy heptikáskodtál amiatt, hogy szakítást javasoltak. Tehát valójában te vagy alkalmatlan normális párkapcsolatra...🤣
14/14 anonim válasza:
Amúgy én itt nagyon sokszor direkt toxikus válaszokat látok. Nagyon sokan így anonim módon szeretik kiélni az agressziójukat és rosszindulatunkat, így bárkinek szívesen adnak rossz tanácsot, mert ha nekik is szar, akkor legyen mindenkinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!