Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez rendben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rendben van egy jó kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze.

Az egész romlása a párkapcsolatunknak a költözéssel együtt jött, ő főállásban dolgozik, illetve ezután még hazamegy a családja vállalkozásában dolgozni, és 8-9 körül hazatoppan. Ezt a mellékállást azért csinálja, hogy még több pénzt szerezzen a jövendőbeli vállalkozásához, illetve tapasztalatot is gyűjt így.

Az időzítés mondhatni számomra elég rossz volt, mert pont akkor vágott bele ebbe a vállalkozós témába, amikor mi összeköltöztünk, így hát olyan, mintha egyedül élnék, mindent én csinálok itthon, elhanyagolva érzem magam.

Rengetegszer beszéltem már vele erről, hogy ez így nekem nem jó, úgy tűnt, mint aki megérti és változtatni fog ezen, de nem. És nem azzal van a baj, hogy tesz a jövőért, inkább becsülöm és örülök neki, hanem azzal, hogy meg lehetne találni az aranyközép utat, és nem csak a munkának, pénzszerzésnek élni. Fél éve nem voltunk sehol kiruccanni, akár egy étterembe, a szexuális életünk se a legjobb, 1-2 hetente van "akció", ami tart 5 percig és viszlát.

És persze azt se tartom fairnek, hogy minden kiadás forintra pontosan el van felezve, de mindezek mellett 90%-ban én csinálok mindent itthon.

Na de, tegnap szóba került ez megint, mindezeket újra elmondtam neki, és nem találja jogosnak, hogy ezeket mondom.

Mert, hogy ő a jövőnkért tesz, ő azért dolgozik annyit, hogy később nekünk jobb legyen. Itt egy kicsit meginogtam, mert ez egy jó dolog, de mégse vigasztal. Örülök, hogy erre fordítja az idejét, nem pedig a videójátékokra vagy az italra.

Aztán kibukkant belőle, hogy neki van egy ilyen fura gondolkodásmódja, hogy ha a másik ember nem csinál hasznosat, nem foglalkozik a jövőjével, az nem imponál neki, és tudat alatt nem akar "megjutalmazni" engem, ez az oka, hogy nem megyünk el sehova, kevés a szex, soha nem lep meg semmivel.

Itt azért egy kicsit megtört bennem valami az irányába, tudja, hogy milyen rosszul vagyok mostanában mentálisan, főleg mióta összeköltöztünk, és azon vagyok, hogy összeszedjem magam, dolgozok, itthon teszek-veszek, most elkezdett érdekelni az online marketing, szeretnék eljárni csoportos edzésekre.

Megtört, mert nem hiszem el, hogy ha egy ember szereti a másikat képes ilyenekre.

Össze vagyok zavarodva igazából, nem tudok semmit se sehova tenni már, és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy én lennék egy hárpia, túl szigorú, túl érzékeny, vagy sem!?

tegnapelőtt 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Büntet téged, mert nem dolgozol te is éjjel - nappal? Azért nincs szex és közös program. Hátborzongató. Semmi se jó.
tegnapelőtt 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ez rendben van egy jó kapcsolatban?"

El kellett vagy négyszer olvasnom a kérdést főleg a megjegyzés után és esküszöm bármennyire szeretném megérteni akkor sem megy, hogy milyen jó párkapcsolatról írtál. Troll vagy, vagy mentális beteg mert nem létezik, hogy épeszű nő és férfi egyaránt kapcsolatnak, pláne nem jó kapcsolatnak nevezi azt a fajta alárendelt szerepet mint elvállaltál...

tegnapelőtt 12:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12# Gondolom a jó kapcsolat a szokásos full alap dolgokat takarja, hogy nem ordibálnak egymással, nem alkoholista a csávó, nem veri, nem csalja meg és még talán értelmesen el tudnak beszélgetni a nap végén, hogy kinek milyen napja volt…. Mert amúgy ez a kapcsolat egy nagy rakás fos. De sajnos vannak, akik azt hiszik, ha képes hozni valaki a minimumot, akkor az már egy hatalmas eredmény és megfogta az isten lábát vele.
tegnapelőtt 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13: Jaj neki azt jelenti a jó kapcsolatot, hogy nem csalja szanaszét, nem iszik és néha hozzá szól. Szép hozzáállás szó se róla. Azt hittem én is, hogy az alapot jelenti, hogy emberszabásúnak néz. De ezek szerint a kérdezőnek elég annak ellenére, hogy még tisztességesen megdugni se képes és a szemébe mondja, hogy nem értékes mivel otthon konyhatündérkedik.

Nos e kérdés után sajnos úgy tűnik, hogy a férfiaknak nem kell semmit se beletenni a kapcsolatba és sok nő akármire képes értük. Szomorú nagyon, hogy a XXI. században még mindig ott tartunk, hogy a nők egy része még hangyafingnyit se tiszteli magát.

tegnapelőtt 13:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat, megerősítéseket, nagyrészt egyetértek.

Nem tűrök el én se mindent, vagyis igen, de mégse. Fél éve megy ez, azidő alatt próbáltam vele többször is beszélni erről, hátha fog valami változás történni, de a tegnapi nap megadta a választ erre.

Elég volt ebből az önbizalomromboló, elhanyagoló kapcsolatból.

tegnapelőtt 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

4-es vagyok és igaz 14-es, hogy a nők saját maguk mennek le kutyába a férfiak miatt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Még egy példa rá.

tegnapelőtt 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!