Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, ha az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha az ideális feleségjelöltnek genetikai feltételeket is szabok?

Figyelt kérdés

Ezt úgy kell érteni, hogy szívem szerint csak olyannal élném le az életem, és csak olyannal vállalnék gyereket, aki nem hordoz semmi örökölhető, számomra negatív dolgot. Amolyan tudatos szelekció. Pl. nem fehér bőrű nőt semmilyen körülmények között nem vennék el, hogy a fehér vérvonal ne "szennyeződjön". Mint ahogy öröklődő betegséget, vagy bármilyen más negatív tulajdonságot hordozót sem szívesen. Van más is, aki hasonlóan gondolkozik? Mennyire elfogadott dolog az eugenika? Elítélendő, hogy ha nekem "tiszta" a génkészletem, akkor hasonlóra vágyom?

A kérdésemmel egy kulturált diskurzust szeretnék elindítani, nem pedig anyázást!

2010. nov. 7. 23:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:38

Jó oké, a genetikához (meg általában a biológiához) nem értek, azt akartam mondani, hogy vannak betegségek, amiknek a kockázatát így lehet csökkenteni.

2010. nov. 8. 22:11
 42/45 anonim ***** válasza:
Mi a mai Magyarság?Talán még Erdélyben lehet találni 1-2őt akiknek vissza vezethető...Kicsi történelem és rájöttök dolgokra:P
2010. nov. 11. 21:05
 43/45 anonim ***** válasza:
Ebből az országból menni kell!!Úr isten!Ekkora köcsögöt...Megnézném én a te magyarságodat is!Nem ilyenekkel kellene foglalkozni,hanem azzal h beszéljünk több nyelveket illetve szocializálódjunk már kicsit!A Magyar ember nem is szőke volt eredetileg:P Buták,Primitívek,Bunkók vagytok!De,ha Nicole Scherzinger ajánlaná fel magát, nyilván nem utasítanád vissza...
2010. nov. 11. 21:16
 44/45 anonim ***** válasza:

Ki a franc mondta, hogy a szőkeségem miatt gondolom magam nagyobb magyarnak, mint mást? Egyáltalán, ki beszélt itt a magyarokról? :D Sőt, mondtam én olyat, hogy többre tartanám magam bárkinél? Akár egy feketénél? Az már amúgy is politika, amiről szintén nagyon szívesen beszélgetek, de nem a Szerelem, szex - Párkapcsolatokon belül. ÉN csak annyit írtam, hogy vannak esetek, amik nekem nem lennének bejövősek.

A magyar amúgy sem egy genetikai nemzet, hanem kulturális, nyelvi, történelmi egység. Őseink génjéből nem hiszem, hogy sok maradt már, ami maradt, az is iszonyatosan "felhígulva".

2010. nov. 11. 23:41
 45/45 anonim ***** válasza:
Na, már megint a másik accountomról írtam...
2010. nov. 11. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!