Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miután összejöttél valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután összejöttél valakivel, mennyi idő múlva volt az első összezörrenés, kisebb vagy nagyobb konfliktusotok? Együtt maradtatok? Ha szétmentetek, mennyi idő múlva?

Figyelt kérdés

jan. 22. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi hamar, kb fél év után összeköltöztünk. Ott azért az elején voltak viták
jan. 22. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Első kisebb összezörrenés azt mondanám, hogy kb fél év után. Nagyobb vita, ahol elgondolkoztam az egész kapcsolaton az kereken egy hónappa az első évfordulónk után volt. Nagyon kiakadtam, mert valami olyat próbált elsumákolni, ami nálam nem tréfa dolog, és ezt tudta. Ott megingott a bizalmam, és nagyot csalódtam. Kellett egy kis idő, megbeszéltük, elnézést kért. Azóta nem volt nagyobb vitánk. Kisebb nézeteltérések vannak, ezeket megbeszéljük.
jan. 22. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Első fél évben volt sok veszekedés, amíg még távkapcsolat volt, és az utazás, ritka találkozás, problémák miatt voltak konfliktusok. Az első rögtön akkor mikor először kellett elválnunk. Összeköltözés óta nem volt semmi komolyabb konfliktus.
jan. 22. 15:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Olyan van, akinél nagy mézeshetekkel indult, elhalmoztátok egymást minden széppel, jóval, aztán pár hónap múlva bedobtátok a törülközőt? Ilyen végletesebbekre gondolok, ahol az elején minden hibátlan, már már szinte irreális, aztán csúnyán vége lett. Köszi, ha még írtok!
jan. 22. 16:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Volt. Négy hónapig rózsaszín köd, aztán 3-4 hetente egy veszekedés. Ez húzódott két évig.

A harmadik ismétléskor le kellett volna lépnem. Sokat tanultam belőle.

jan. 22. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem is ertem mert kell csunya vege legyen valaminek. Akinek komolyabb idegrendszeri problemaja van vagy indulat kezelesi az maradjon egyedul.
jan. 22. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert szeretik egymást és rosszul érinti őket ha valami miatt nem tudnak találkozni, vagy valami nem sikerül és emiatt nem tudnak együtt lenni, pl, anyagiak, stb stb bármi a nagyobb családban. Ha valakinek minden mindegy, az ilyenkor se akad ki, mivel legfeljebb összejön a következő bárkivel. Meg az ilyen érzelmi analfabétákat mint a 16, ezeket is kerülgetni kell, pl ilyen munkatárs, bár végülis fel is lehet mondani.
jan. 22. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!