Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz helyzet ez a titkos kapcsolat, mit tegyek egy ilyen esetben?
Lassan 4,5 éve titkos kapcsolatban élek. (21 vagyok, párom 48). A kapcsolat csak és kizárólag az életkor miatt titkos, semmi probléma nincs vele ezen kivül.
Sokszor próbáltam kilépni belőle, sok titkolózás, hazudozás idegeneknek nem szerencsés, de a szerelem nagy úr.
Volt egy fiú, velemkorú. Nagyon komolyan érdeklődött irántam, több mint 1 évig udvarolt de én számára érthetetlen okokból elhajtottam. (nem tudja hogy van barátom, túl sok a közös ismerős, nem mondhatom meg neki)
Ő egy másik városban lakik és elhívott magához kollégiuma 2 napra egyet bulizni (szigorúan barátságból), azóta már lett barátnője.
De itt a bökkenő, nekem barátom van. A barátom helyébe ti elengednétek? Féltékeny lenne? Megmondjam neki? Vagy csak ne menjek? (jó lenne kimozdulni)
köszi
21l
Ez rajtad áll, hogy akkarsz-e kiakadna-e stb.
OFF:
Új példaképem lett a párod személyében én is szeretnék 43-44 évesen 16-7 éves lányokkal 'barátkozni' :))
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Ez egy nagyon nehéz helyzet... Igen, lehet, hogy apakomplexusom van, de nem tehetek róla, imádom ezt az embert. Nélküle nem bírnám:(
A felvállalás pedig lehetetlen, egyikünk sem teheti meg. Ő nem szereti ha beszélnek róla az emberek, a hétköznapi életben is ilyennek ismertem meg, illetve nagyon sok a közös ismerős én hozzá képest egy kislány vagyok, nem bírnék a szemükbe nézni...
Én a családom miatt nem válallhatom fel, anyukám bele is halna ha megtudná. 60 éves lesz lassan és nagyon konzervatív a gondolkodása.
Kimozdulni valóban jó lenne ( teljesen normális valamennyire bulizós, egyetemista lány vagyok) de nem tehetem meg vele. Nyáron max 1-2 napra ráértünk elmenni kicsit messzebb, de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak a szállodázást.
Van vele egy másik bökkenő, a szex nem az igazi. Az biztos, hogy sokat tanultam tőle de behatolással nem tud a csúcsra juttatni csak és kizárólag aktus után kézzel.. Már ha akar..
Tudom, ez egy szörnyű kapcslatnak hangzik, de annak a pár órának naponta-hetente csodálatos értéke van, nem bírnám feladni...
Pedig lehet hogy tényleg kéne így visszaolvasva a válaszomat.
Hát, ezt az összefoglalódat olvasva a tanácsom az, hogy menj el bulizni! Miért is ne tennéd?! Szerintem nagy szükséged lenne a korosztályod társaságára. Miért ne mozdulnál ki bátran, bármikor?
A soraid alapján nehéz azt hinni, hogy a kapcsolatotoknak van jövője. És nem a korkülönbség miatt! Ha igazán szeretnétek egymást, akkor vállalnátok. Szerintem pár nap vagy hét értetlenkedő ismerősökkel, rokonokkal megérné, hogy aztán önfeledten együtt legyetek. De így mire számíthatsz? Meddig titkolóztok? A korkülönbség nem fog elfogyni köztetek, édesanyád pedig remélhetőleg él vagy 30 évet jó egészségben.
A következőket írtad:
Titkoljátok a kapcsolatot!
Mindenkinek hazudoztok, hogy ki ne derüljön!
Nem mutatkoztok sehol együtt!
Nem mentek sehová együtt!
Nem jó a sex vele!
Nincsen pénze se !
Kérdezném, hogy milyen egzisztenciájú ember az, akinek 48 évesen arra sincsen pénze, hogy elvigyen egy szállodába??
Az már biztos, hogy nem a pénzéért szereted!!!
Az elmondásod szerint, a sexben is teljesen béna !!
Akkor mi az amit nyújtani tud a szép szavakon kívül, amivel nélkülözhetetlenné teszi magát tenálad??
Ez egy "hangember".
Komolyan mondom, hogy ügyes a pasi!
Pénze nincsen, du@ni nem tud, mégis sikerül magába bolondítania egy három évtizeddel ifjabb, "értelmiségi" egyetemista lányt !!!
Tényleg ügyes...
Dr. Valaki meglátásait igen helytállónak találom.
16 éves korod óta beéred a hazudozással, néhány titkos órával, kicsi szexecskével, és még egy buliba se mersz elmenni... közben pedig múlik a fiatalságod! Kívánom, hogy menj el a buliba, találkozz ott egy keménytökű legénnyel! Ha megtudod, milyen az igazi jó szex, talán felébredsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!