Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, ha a másik hülyének néz titeket?
Figyelt kérdés
Nyilvánvalóan hazudik, játszmázik, mint egy 2 éves. Belőlletek ez milyen reakciót vált ki?tegnap 18:55
2/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem mit csinálsz, hanem mit érzel?
tegnap 19:02
4/13 anonim válasza:
"Belőlletek ez milyen reakciót vált ki?"
Cselekvést: szakítás.
Melyik része nem érthető "okos" kérdező? ^^
5/13 anonim válasza:
Nem érzek semmit, leszarom ha ilyenekkel próbálkozik, nálam süket fülekre talál. Maximum akkor megyek bele játszmázásba, ha azt teljesen biztosan vissza tudom rá fordítani, hogy megszívja. Ilyenkor sem érzek semmit, de az agyam forog és nálam nagyobb rohadék kevés van a világon.
6/13 anonim válasza:
5/5-ben csak nem egy skorpiót tisztelhetünk? 😂
7/13 anonim válasza:
Ha a csillagjegyemre gondolsz #6, akkor nem, szűz vagyok.
8/13 anonim válasza:
#1 vagyok és skorpió, kivágom mint a szart nem ér annyit, hogy bosszút álljak rajta. Főleg, hogy le se szar. Úgyse hatná meg.
9/13 anonim válasza:
Szánalmat es elkönyvelem, hogy komolytalan a kapcsolat.
Ilyen jellemtelenekre nem lehet nagy dolgokat, vagy súlyos dolgokat alapozni. (Pl család ház anyagi tervek, pénzügyi közös jövő, egyhajó, meg ilyenek.)
A hazug kis csírák azok nem hozzám valók.
El lehet talán velük szórakozni de másra semmire nem jók.
10/13 anonim válasza:
Dühöt, mert általában jóhiszemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!